Eladó Lakás Bp VI. ker. Lovag utca


Eladó Lakás

R431577
123 m²
4
IV.
Újépítésű (u)
udvar

VI. kerületben, a Lovag utcában megvételre kínálunk egy IV. emeleti, 96 m2 lakás + 19 m2 + 8 m2 tetőteraszos, belsőépítész által tervezett, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ prémium kategóriás duplex lakást. Az eladásra kínált ingatlan északnyugati tájolású, belső kétszintes elrendezésű. Az amerikai konyhás nappali az alsó szinten került kialakításra, mely tolóajtóval kapcsolódik az alsó szinti, 19 m2 alapterületű teraszhoz. A teraszon kültéri konyha és zuhanyzó kiállások kerültek kialakításra. Az alsó szinten káddal rendelkező fürdőszoba szolgálja a lakásban élők kényelmét. A felső szintre egyedi korláttal kialakított lépcsőn keresztül érkezünk, a lépcső mögötti fal teljes terjedelmében szeletelt téglával burkolt. Ezen a szinten három hálószoba és egy külön mosdó található. A 8 m2-es erkéllyel rendelkező hálószobához külön zuhanyzó került kialakításra. A lakás felnyíló-billenő tetőablakai (FAKRO) és tóló-emelő (HOFSTADTER) nyílászárói rendkívül világossá teszik a lakást. Az ingatlan FISHER ART oldalfali mono-split beltéri klímákkal, mélymart ajtólapu beltéri ajtókkal, egyedi mérőórákkal rendelkezik, a padlófűtést és a meleg vízellátást központi kazán (VIESSMANN 200W B2HA 49KWH) biztosítja. A lakás vételára az egyedi konyhabútort és a GORENJE ORA-ITO beépített konyhagépeket tartalmazza! A hirdetésben feltűntetett összesített értékesítési alapterület az 1,90 m belmagasság alatti területek tényleges alapterületét, valamint a teraszok tényleges alapterületét tartalmazza. A berendezési séma tájékoztató jellegű.Tervezett közös költség: 280 Ft/m2. Az épület kívül-belül felújított. A lakáshoz pincei tároló kötelezően vásárolandó!

Alapadatok

Azonosító R431577
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 109 990 000 Ft
Négyzetméter ár 999 909 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Lovag utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton belül
Emelet IV.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)930-4727
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 110 m²
Valós 123 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény
Közös költség 280 Ft/m2

Épület

Épült 2018
Emeletek V.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa függőfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés VI. kerületben, a Lovag utcában megvételre kínálunk egy IV. emeleti, 96 m2 lakás + 19 m2 + 8 m2 tetőteraszos, belsőépítész által tervezett, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ prémium kategóriás duplex lakást. Az eladásra kínált ingatlan északnyugati tájolású, belső kétszintes elrendezésű. Az amerikai konyhás nappali az alsó szinten került kialakításra, mely tolóajtóval kapcsolódik az alsó szinti, 19 m2 alapterületű teraszhoz. A teraszon kültéri konyha és zuhanyzó kiállások kerültek kialakításra. Az alsó szinten káddal rendelkező fürdőszoba szolgálja a lakásban élők kényelmét. A felső szintre egyedi korláttal kialakított lépcsőn keresztül érkezünk, a lépcső mögötti fal teljes terjedelmében szeletelt téglával burkolt. Ezen a szinten három hálószoba és egy külön mosdó található. A 8 m2-es erkéllyel rendelkező hálószobához külön zuhanyzó került kialakításra. A lakás felnyíló-billenő tetőablakai (FAKRO) és tóló-emelő (HOFSTADTER) nyílászárói rendkívül világossá teszik a lakást. Az ingatlan FISHER ART oldalfali mono-split beltéri klímákkal, mélymart ajtólapu beltéri ajtókkal, egyedi mérőórákkal rendelkezik, a padlófűtést és a meleg vízellátást központi kazán (VIESSMANN 200W B2HA 49KWH) biztosítja. A lakás vételára az egyedi konyhabútort és a GORENJE ORA-ITO beépített konyhagépeket tartalmazza! A hirdetésben feltűntetett összesített értékesítési alapterület az 1,90 m belmagasság alatti területek tényleges alapterületét, valamint a teraszok tényleges alapterületét tartalmazza. A berendezési séma tájékoztató jellegű.Tervezett közös költség: 280 Ft/m2. Az épület kívül-belül felújított. A lakáshoz pincei tároló kötelezően vásárolandó!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21.99 Nem van udvar ÉNy
Szoba 12.88 Nem van udvar K
Szoba 12.26 Nem van udvar K
Szoba 10.69 Nem van udvar K
Konyha 11
Fürdő WC-vel 6.06
Fürdő 1.82
WC 1.13
Közlekedő 6.54
Egyéb 4.56
Előszoba 10.99
Terasz 18.83
Terasz 8.48

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Szentendre
Belváros

70 200 000 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

13 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szent István kötút

169 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Csömör

63 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Fót
Fótliget

149 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Kolozsvár utca

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Kolozsvár utca

69 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Cinkota

98 000 000 Ft