Eladó Lakás Bp VI. ker. Aradi utca


Eladó Lakás

R426902
29 m²
1
Földszint
Felújított (4)
udvar

VI. kerületben, a Kodály Körönd közvetlen szomszédságában, az ARADI utcában ELADÓ egy 3 éve teljes körűen felújított, nagyon alacsony rezsijű, 27 m2-es GARZON! A felújítás során cserélve lettek a villainy-, és vízvezetékek, a burkolatok, nyílászárók és a fűtési rendszer! Elektromos cirkófűtés biztosítja a lakás melegét. A közös költsége 9 000 Ft, ami tartalmazza a korlátlan vízhasználatot is! Beépítésre került egy 12 m2-es álló galéria is, ami a nagy belmagasság miatt igény szerint akár tovább is bővíthető! A ház lakói kedves emberek, a lakóközösség normális, az udvar gondozott! A lakáshoz tartozik saját pince és közös tárolóhelyiség is! Parkolás lakcím kártyával ingyenes! Kiadhatósága miatt rendkívül jó befektetés! A lakás rugalmasan megtekinthető, jelenleg irodaként funkcionál! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bármely napszakban bizalommal! Az ár alkuképes Irányár: 25,19 millió Ft.

Alapadatok

Azonosító R426902
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 25 190 000 Ft
Négyzetméter ár 932 963 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Aradi utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton kívül
Emelet Földszint
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)379-8665
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 27 m²
Valós 29 m²
Belmagasság 3.9

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 9 000 Ft
Közös költség megjegyzés Szokásos dolgok, és korlátlan vízfogyasztás.

Épület

Épült kb 1920-s év
Emeletek III.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés VI. kerületben, a Kodály Körönd közvetlen szomszédságában, az ARADI utcában ELADÓ egy 3 éve teljes körűen felújított, nagyon alacsony rezsijű, 27 m2-es GARZON! A felújítás során cserélve lettek a villainy-, és vízvezetékek, a burkolatok, nyílászárók és a fűtési rendszer! Elektromos cirkófűtés biztosítja a lakás melegét. A közös költsége 9 000 Ft, ami tartalmazza a korlátlan vízhasználatot is! Beépítésre került egy 12 m2-es álló galéria is, ami a nagy belmagasság miatt igény szerint akár tovább is bővíthető! A ház lakói kedves emberek, a lakóközösség normális, az udvar gondozott! A lakáshoz tartozik saját pince és közös tárolóhelyiség is! Parkolás lakcím kártyával ingyenes! Kiadhatósága miatt rendkívül jó befektetés! A lakás rugalmasan megtekinthető, jelenleg irodaként funkcionál! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bármely napszakban bizalommal! Az ár alkuképes Irányár: 25,19 millió Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 17 Nem Nincs udvar ÉK
Konyha 6
Fürdő WC-vel 5
Egyéb 12

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Konyhabútor, tűzhely

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Mongol utca

12 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Fehérvári út

22 400 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Cserba Elemér út

17 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Vasváry Pál utca

10 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.