Eladó Lakás Bp VI. ker. Bajza utca


Eladó Lakás

R435415
25 m²
1
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

VÁROSLIGETNÉL TRENDI, FIATALOS LAKÁS ELADÓ! VI. kerületben, a Bajza utcában kínálom megvételre ezt a 25 m2-es, földszinti, egyedi fűtéses, világos, kertre néző, 2022-ben felújított stúdiólakást saját használatú, 25 m2-es terasszal. A konyhában és a fürdőszobában a teljes vízvezeték-, szaniter- és burkolatcseréje megtörtént, valamint új energiatakarékos, WIFI-s, 80 literes bojler és kombinált tűzhely került beépítésre modern konyhabútorral. A közös költség: 7920 Ft. A házban folyamatosan zajlanak a felújítások, legutóbb a teljes vízvezeték rendszer került cserére. Jó lokáció, pár perc séta a Hősök tere, Városliget, Műjégpálya, Westend, Nyugati pályaudvar, Lehel piac. A házzal majdnem szemben áll meg a 72M trolibusz és az utca elején az Andrássy úton az M1 metró. A Hősök teréről 20E busszal egy megálló a Keleti pályaudvar. A házzal szemben pékség-kávézó, a közelben számos élelmiszerüzlet, éjjel-nappali, hentes, virágos, gyógyszertár, dohánybolt, étterem és üzletek sokasága található. A parkolás bejelentkezés után a lakóknak 1 autóra ingyenes. Első lakást keresőknek, fiataloknak ideális választás. Befektésre is tökéletes választás, a lokáció miatt gyorsan kiadható. Az ingatlan per- és tehermentes! A konyhabútor és a gáztűzhely az ár részét képezi. Irányár: 38.400.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435415
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 38 400 000 Ft
Négyzetméter ár 1 536 000 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Bajza utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton kívül
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 25 m²
Valós 25 m²
Belmagasság 3.25

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény
Közös költség 7920 Ft

Épület

Épült 1920
Emeletek III.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés VÁROSLIGETNÉL TRENDI, FIATALOS LAKÁS ELADÓ! VI. kerületben, a Bajza utcában kínálom megvételre ezt a 25 m2-es, földszinti, egyedi fűtéses, világos, kertre néző, 2022-ben felújított stúdiólakást saját használatú, 25 m2-es terasszal. A konyhában és a fürdőszobában a teljes vízvezeték-, szaniter- és burkolatcseréje megtörtént, valamint új energiatakarékos, WIFI-s, 80 literes bojler és kombinált tűzhely került beépítésre modern konyhabútorral. A közös költség: 7920 Ft. A házban folyamatosan zajlanak a felújítások, legutóbb a teljes vízvezeték rendszer került cserére. Jó lokáció, pár perc séta a Hősök tere, Városliget, Műjégpálya, Westend, Nyugati pályaudvar, Lehel piac. A házzal majdnem szemben áll meg a 72M trolibusz és az utca elején az Andrássy úton az M1 metró. A Hősök teréről 20E busszal egy megálló a Keleti pályaudvar. A házzal szemben pékség-kávézó, a közelben számos élelmiszerüzlet, éjjel-nappali, hentes, virágos, gyógyszertár, dohánybolt, étterem és üzletek sokasága található. A parkolás bejelentkezés után a lakóknak 1 autóra ingyenes. Első lakást keresőknek, fiataloknak ideális választás. Befektésre is tökéletes választás, a lokáció miatt gyorsan kiadható. Az ingatlan per- és tehermentes! A konyhabútor és a gáztűzhely az ár részét képezi. Irányár: 38.400.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16.5 Nem Nincs zöldudvar/kert
Konyha 7.5
Fürdő WC-vel 2
Terasz 25

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Mátyás tér

23 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Moha utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Garibaldi utca

44 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Nagy Fuvaros utca

37 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Práter utca

64 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
Simonyi Zsigmond utca

38 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Újlipótváros ltp.

59 700 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VIII. ker.
Népszinház utca

450 000 Ft