Eladó Lakás Bp VI. ker. Izabella utca


Eladó Lakás

R430442
40 m²
2
I.
Felújított (4)
utca

Kiváló befektetés! Egyedülálló lehetőség az Izabella utcában. 40 m2-s, erkélyes, teljesen felújított, egyedi ingatlannak lehet az új tulajdonosa. A lakás a Podmaniczky utcához közel található, egy jó állapotú 4 emeletes ház első emeletén. Az ablakok az utcára néznek, ennek ellenére rendkívül csendes. A lakás egy helyrajzi számon, ügyvéd által készített használati megosztással bír. A fotókon az elkészült állapotot illetve, néhány referencia fotót is láthatunk, de érdemes megtekinteni az alábbi linken található előző elkészült ingatlan online bejárását, mint referencia munka. https://vr-flat.firebaseapp.com/flat--LRREVXQxyahBJbCNnSJ/ Ha esetleg hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, az is lehetséges, már kitaposott út. Ehhez ingyen nyújt segítséget hitel tanácsadónk. Ha szeretné megnézni, a megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Alapadatok

Azonosító R430442
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 36 900 000 Ft
Négyzetméter ár 922 500 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Izabella utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton kívül
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)378-4033
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 40 m²
Valós 40 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény napfényes
Közös költség megjegyzés Szokásos

Épület

Emeletek IV.
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés Kiváló befektetés! Egyedülálló lehetőség az Izabella utcában. 40 m2-s, erkélyes, teljesen felújított, egyedi ingatlannak lehet az új tulajdonosa. A lakás a Podmaniczky utcához közel található, egy jó állapotú 4 emeletes ház első emeletén. Az ablakok az utcára néznek, ennek ellenére rendkívül csendes. A lakás egy helyrajzi számon, ügyvéd által készített használati megosztással bír. A fotókon az elkészült állapotot illetve, néhány referencia fotót is láthatunk, de érdemes megtekinteni az alábbi linken található előző elkészült ingatlan online bejárását, mint referencia munka. https://vr-flat.firebaseapp.com/flat--LRREVXQxyahBJbCNnSJ/ Ha esetleg hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, az is lehetséges, már kitaposott út. Ehhez ingyen nyújt segítséget hitel tanácsadónk. Ha szeretné megnézni, a megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 8 Nem van udvar
Amerikai konyha étkezővel 23
Fürdő WC-vel 4
Közlekedő 3
Egyéb 3
Erkély / Loggia 2

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IV. ker.

29 600 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Mozsár utca

50 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

32 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.

29 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Jászdózsa
Munkácsy Mihály utca

2 300 000 Ft

Eladó Ikerház
Diósd

47 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

52 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Kálmán Imre utca

36 000 000 Ft