Eladó Lakás Bp VI. ker. Izabella utca


Eladó Lakás

R435779
130 m²
4
II.
Felújított (4)
utca

I. kerületben, az Andrássy út közelében eladó egy felújított, 4 szobás tágas lakás, szépen karbantartott, lift nélküli épület II. emeletén. A lakás elosztása az igazi polgári hangulatot idézi, a nagy nappalival, magas kétszárnyú ajtókkal. A szobák külön bejáratúak. Az udvar, a lépcsőház rendezett. A közlekedés és infrastruktúra kiváló. A társasházban a rövid távú bérbeadás megengedett. KIVÁLÓ BEFEKTETÉS, elhelyezkedése miatt könnyen kiadható hosszú- és rövidtávra is. Az ingatlan elosztása lehetővé teszi gyermekes családok számára a zavartalan együttélést, ugyanakkor a lakás ideális rendelőnek vagy akár irodának is. Az épület a VI. kerület klasszikus belvárosi környezetében helyezkedik el, Andrássy út-Kodály körönd, bankok, oktatási- és közintézmények közelében. A közeli éttermek, színházak (pl.:Radnóti, Játékszín, Operett, Opera) és mozik számos lehetőséget kínálnak a kikapcsolódást keresők számára. A 130 m2 es lakás felújítása során a teljes gépészeti és villamoshálózat csere, új, tömör fa parketta (teljes aljzat cserével), két, utca fronti szobában, a fürdőszobában, wc és tároló helyiségekben hő,- és hangszigetelt nyílászárók, konyhagépekkel felszerelt beépített konyha, gatdrób, fürdőszoba bútorok, (fürdőszobában sarokkád),internet és tv beszerelve, fűtésrendszere: Bosch nagy teljesítményű kondenzációs kazánnal (2020 év végén felszerelve, új kéménybéleléssel), a hatékony energiafelhasználása alacsony gázszámlát biztosít!! A lakás TEHERMENTES. Rövid határidőn belül költözhető. Az ingatlan 15 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, majd folyamatosan szépítgették és karbantartották, újabb felújítások 2016-ban és 2020-ban történtek. A felújítás során megtörtént az aljzatbetoncsere, új vakolat kialakítása, teljes elektromos hálózat cseréje (újra csövezés és vezetékezés) , új víz- és fűtésrendszer kialakítása, a teljes házban új burkolatok lerakása (szobákban tölgyfa parketta, többi helységben járólap). A fűtése termosztáttal szabályozható gázkazánnal történik, a radiátorok mellett a járólapok alatt padlófűtés is kialakítása került. Modern gáz kombi cirkó - 2020. év végén lett beszerelve, teljesen új kéménybéleléssel együtt - biztosítja a fűtést (radiátoros hőleadás) és a melegvíz ellátást.

Alapadatok

Azonosító R435779
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 138 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 061 538 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Izabella utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton kívül
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 130 m²
Valós 130 m²
Belmagasság 3.3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 45000 Ft

Épület

Épült 1894
Emeletek IV.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés I. kerületben, az Andrássy út közelében eladó egy felújított, 4 szobás tágas lakás, szépen karbantartott, lift nélküli épület II. emeletén. A lakás elosztása az igazi polgári hangulatot idézi, a nagy nappalival, magas kétszárnyú ajtókkal. A szobák külön bejáratúak. Az udvar, a lépcsőház rendezett. A közlekedés és infrastruktúra kiváló. A társasházban a rövid távú bérbeadás megengedett. KIVÁLÓ BEFEKTETÉS, elhelyezkedése miatt könnyen kiadható hosszú- és rövidtávra is. Az ingatlan elosztása lehetővé teszi gyermekes családok számára a zavartalan együttélést, ugyanakkor a lakás ideális rendelőnek vagy akár irodának is. Az épület a VI. kerület klasszikus belvárosi környezetében helyezkedik el, Andrássy út-Kodály körönd, bankok, oktatási- és közintézmények közelében. A közeli éttermek, színházak (pl.:Radnóti, Játékszín, Operett, Opera) és mozik számos lehetőséget kínálnak a kikapcsolódást keresők számára. A 130 m2 es lakás felújítása során a teljes gépészeti és villamoshálózat csere, új, tömör fa parketta (teljes aljzat cserével), két, utca fronti szobában, a fürdőszobában, wc és tároló helyiségekben hő,- és hangszigetelt nyílászárók, konyhagépekkel felszerelt beépített konyha, gatdrób, fürdőszoba bútorok, (fürdőszobában sarokkád),internet és tv beszerelve, fűtésrendszere: Bosch nagy teljesítményű kondenzációs kazánnal (2020 év végén felszerelve, új kéménybéleléssel), a hatékony energiafelhasználása alacsony gázszámlát biztosít!! A lakás TEHERMENTES. Rövid határidőn belül költözhető. Az ingatlan 15 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, majd folyamatosan szépítgették és karbantartották, újabb felújítások 2016-ban és 2020-ban történtek. A felújítás során megtörtént az aljzatbetoncsere, új vakolat kialakítása, teljes elektromos hálózat cseréje (újra csövezés és vezetékezés) , új víz- és fűtésrendszer kialakítása, a teljes házban új burkolatok lerakása (szobákban tölgyfa parketta, többi helységben járólap). A fűtése termosztáttal szabályozható gázkazánnal történik, a radiátorok mellett a járólapok alatt padlófűtés is kialakítása került. Modern gáz kombi cirkó - 2020. év végén lett beszerelve, teljesen új kéménybéleléssel együtt - biztosítja a fűtést (radiátoros hőleadás) és a melegvíz ellátást.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 33.48 Nem van utca
Szoba 22.2 Nem van utca
Szoba 17.78 Nem van utca
Szoba 22.7 Nem van udvar
Konyha 27.98
Fürdő 6.15
WC 0.94
Kamra 3.18

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp IX. ker.
Ferenc tér

1 100 EUR

Eladó Önálló ház
Göd

180 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Mogyoród

188 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Királylaki út

104 990 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Liszt Ferenc tér

81 900 000 Ft

Eladó Üzem
Bp III. ker.
Zay út

1 500 000 EUR

Kiadó Üzem
Bp III. ker.
Zay út

9 500 EUR

Eladó Házrész
Bp XX. ker.
Déva utca

61 900 000 Ft