Eladó Lakás Bp VI. ker. Teréz körút


Eladó Lakás

R435223
60 m²
2
II.
Felújított (4)
utca

Gyönyörűen felújított és berendezett, 2 szobás luxuslakás eladó Budapest szívében. Az ingatlan Budapest VI. kerületében található, a Teréz körúton, néhány percnyire az Oktogontól és a Nyugati tértől. Az 58 m2-es lakás egy klasszikus, liftes épület 2. emeletén helyezkedik el és nyugati tájolású. Az ingatlan tágas és világos nappaliból, modern, teljesen felszerelt konyhából, egy kényelmes hálószobából, továbbá egy fürdőszobából és hallból áll. Nagy belmagassággal és nagy ablakokkal rendelkezik. Központi elhelyezkedése ellenére a lakás csendes. Neves belsőépítész tervei által került felújításra, prémium minőségű gépekkel és bútorokkal felszerelt (LED TV, szárító- mosógép, mosogatógép, mikrohullámú sütő, hűtő, főzőlap, sütő, kávéfőző, porszívó, klíma, elektromos redőnyök, riasztó, hangszigetelt fal). A közös költség 22.000 Ft, mely tartalmazza a víz-csatorna díját, a szemétszállítást, a ház karbantartását és gondozását. A gáz és a villany egyedi fogyasztás alapján kerül elszámolásra. A modern kazán a legújabb energiatakarékossági követelményeknek alapján lett kiválasztva, így fogyasztása elenyésző. A lakás energiatanúsítványa AA besorolású. A lakáshoz egy 5 m2-es tároló is tartozik, az árban a bútorzat és a gépesítés is benne foglaltatik. Ha szeretné mindennapjait igazi nagypolgári miliőben, ugyanakkor 21. századi módon eltölteni, akkor ne habozzon, mert a frissen felújított lakás Önre vár.

Alapadatok

Azonosító R435223
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 79 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 377 586 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Teréz körút
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton kívül
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)633-4041
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 58 m²
Valós 60 m²
Belmagasság 400

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 22000 Ft

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés Gyönyörűen felújított és berendezett, 2 szobás luxuslakás eladó Budapest szívében. Az ingatlan Budapest VI. kerületében található, a Teréz körúton, néhány percnyire az Oktogontól és a Nyugati tértől. Az 58 m2-es lakás egy klasszikus, liftes épület 2. emeletén helyezkedik el és nyugati tájolású. Az ingatlan tágas és világos nappaliból, modern, teljesen felszerelt konyhából, egy kényelmes hálószobából, továbbá egy fürdőszobából és hallból áll. Nagy belmagassággal és nagy ablakokkal rendelkezik. Központi elhelyezkedése ellenére a lakás csendes. Neves belsőépítész tervei által került felújításra, prémium minőségű gépekkel és bútorokkal felszerelt (LED TV, szárító- mosógép, mosogatógép, mikrohullámú sütő, hűtő, főzőlap, sütő, kávéfőző, porszívó, klíma, elektromos redőnyök, riasztó, hangszigetelt fal). A közös költség 22.000 Ft, mely tartalmazza a víz-csatorna díját, a szemétszállítást, a ház karbantartását és gondozását. A gáz és a villany egyedi fogyasztás alapján kerül elszámolásra. A modern kazán a legújabb energiatakarékossági követelményeknek alapján lett kiválasztva, így fogyasztása elenyésző. A lakás energiatanúsítványa AA besorolású. A lakáshoz egy 5 m2-es tároló is tartozik, az árban a bútorzat és a gépesítés is benne foglaltatik. Ha szeretné mindennapjait igazi nagypolgári miliőben, ugyanakkor 21. századi módon eltölteni, akkor ne habozzon, mert a frissen felújított lakás Önre vár.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 32 Nem van utca Nyugat
Szoba 11 Nem van udvar K
Fürdő WC-vel 7
Előszoba 8
Tároló 5

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Dunafüred

57 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd

55 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Havas utca

89 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Podmanicky utca

140 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp I. ker.
Donáti utca

160 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Teréz körút

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Lovag utca

95 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Thököly út

40 800 000 Ft