Eladó Lakás Bp VI. ker. Terézváros, Nagykörúton kívül


Eladó Lakás

R433980
57 m²
2
I.
Felújított (4)
utca

VI. kerületben, a diplomatanegyedben eladó egy 57 m2-es, I. emeleti, utcai és udvari nézetű, világos, nappali + 1 hálószobás, teljes körűen felújított ingatlan. A felújítás során a teljes elektromos- és víz hálózat felújításra került, a nyílászárók korszerű hő- és hangszigetelt műanyagra lettek kicserélve, az aljzatbetonozás után minőségi burkolattal lett leburkolva. A meleg vizet energia takarékos Ariston villanybojler, a fűtést NOBO elektromos fűtőpanelek biztosítják. Az új konyha teljesen felszerelt, sütő, elektromos főzőlap, hűtő, mosogatógép és mosógép található benne. A mennyezeten a nappaliban és a hálószobábaban is lebegő álmennyezet lett kialakítva hangulatos led rejtett világítással. A fürdőben minőségi burkolatok és szaniterek találhatóak. A kábel TV és internet kiállások a falba kerültek a nappaliban és a hálószobában is. A lakás nagyon jó ízléssel berendezett, gépesített, leendő tulajdonosa azonnal birtokba veheti. Az ingatlan a Belváros frekventált részén található, innen gyalogos távolságra megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, kávézók, de a tömegközlekedés is rövid sétával elérhető. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Alapadatok

Azonosító R433980
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 55 700 000 Ft
Négyzetméter ár 977 193 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Terézváros, Nagykörúton kívül
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton kívül
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 57 m²
Valós 57 m²
Belmagasság 3.6

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény napfényes
Közös költség 23000 Ft
Közös költség megjegyzés vízzel együtt

Épület

Épült 1910
Emeletek III.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés VI. kerületben, a diplomatanegyedben eladó egy 57 m2-es, I. emeleti, utcai és udvari nézetű, világos, nappali + 1 hálószobás, teljes körűen felújított ingatlan. A felújítás során a teljes elektromos- és víz hálózat felújításra került, a nyílászárók korszerű hő- és hangszigetelt műanyagra lettek kicserélve, az aljzatbetonozás után minőségi burkolattal lett leburkolva. A meleg vizet energia takarékos Ariston villanybojler, a fűtést NOBO elektromos fűtőpanelek biztosítják. Az új konyha teljesen felszerelt, sütő, elektromos főzőlap, hűtő, mosogatógép és mosógép található benne. A mennyezeten a nappaliban és a hálószobábaban is lebegő álmennyezet lett kialakítva hangulatos led rejtett világítással. A fürdőben minőségi burkolatok és szaniterek találhatóak. A kábel TV és internet kiállások a falba kerültek a nappaliban és a hálószobában is. A lakás nagyon jó ízléssel berendezett, gépesített, leendő tulajdonosa azonnal birtokba veheti. Az ingatlan a Belváros frekventált részén található, innen gyalogos távolságra megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, kávézók, de a tömegközlekedés is rövid sétával elérhető. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25 Nem van utca
Szoba 14 Nem van udvar
Konyha 8
Fürdő WC-vel 5
Előszoba 5

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Kékvirág utca

37 900 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Zalahaláp/Sáska

46 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Kassák Lajos utca

59 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Marek József utca

43 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Szerencs utca

25 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
István utca

65 900 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

520 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

44 900 000 Ft