Eladó Lakás Bp VII. ker. Kertész utca


Eladó Lakás

R433964
80 m²
3
III.
Felújított (4)
utca

Luxus szinten, belsőépítész által megálmodott és lakberendezővel kivitelezett, utcai nézetű, tágas, szellős, cosmopolitan lakás eladó. Az ingatlan rendkívül világos és csendes, 3 db óriási utcai kilátású ablakkal rendelkezik. A nyílászárók gyönyörű állapotban kerültek felújításra dupla thermo üveggel és szigeteléssel. Minden helyiségnek külön ablaka van. Egy közvetlen szomszéd van, akinek a közös fala hangszigetelt. A lakás a legfelső emeleten található és városi panorámával rendelkezik. A lift közel van és a ház nem körfolyosós. A lakásba zárt lépcsőházból lehet bejutni. Az elektromos hálózat 3×25 Amper. A fűtés elektromos Vaillant 12-es kazán indirekt meleg víz tárolóval. A hűtést pedig Gree típusú klíma végzi igény esetén. A hálószobában Haro keményfa burkolat van, külön is vezérelhető radiátoros fűtéssel és azon kívül mindenhol nagyméretű járólap található padlófűtéssel. A lakás belső hangulata minőségi tapétákkal és a kiegészítőkkel olyan mint egy luxus lakosztály. Mindenhol beépített méretre gyártott minimál stílusú bútor található, rengeteg tárolóval, hogy mindig rend legyen. Parkolás a közelben megoldható. A felújításnál minden igényt kielégítő részletességgel lett kialakítva. Az egész lakás tégláig lett leontva és gépi vakolattal megcsinálva a betonba 7 cm extra szigeteléssel. A gépek mind felső kategóriába tartoznak és mind garanciális. A felújítás végig képekkel dokumentálva lett. Több márványból készült asztallal és egy 6 méteres gépesített konyhával is rendelkezik. Hívását bármikor szívesen fogadom! Az ingatlan tehermentes 30 napon belül birtokba vehető.

Alapadatok

Azonosító R433964
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 84 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 081 529 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Kertész utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton belül
Emelet III.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 78.5 m²
Valós 80 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 22000 Ft.

Épület

Épült 1910
Emeletek III.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés Luxus szinten, belsőépítész által megálmodott és lakberendezővel kivitelezett, utcai nézetű, tágas, szellős, cosmopolitan lakás eladó. Az ingatlan rendkívül világos és csendes, 3 db óriási utcai kilátású ablakkal rendelkezik. A nyílászárók gyönyörű állapotban kerültek felújításra dupla thermo üveggel és szigeteléssel. Minden helyiségnek külön ablaka van. Egy közvetlen szomszéd van, akinek a közös fala hangszigetelt. A lakás a legfelső emeleten található és városi panorámával rendelkezik. A lift közel van és a ház nem körfolyosós. A lakásba zárt lépcsőházból lehet bejutni. Az elektromos hálózat 3×25 Amper. A fűtés elektromos Vaillant 12-es kazán indirekt meleg víz tárolóval. A hűtést pedig Gree típusú klíma végzi igény esetén. A hálószobában Haro keményfa burkolat van, külön is vezérelhető radiátoros fűtéssel és azon kívül mindenhol nagyméretű járólap található padlófűtéssel. A lakás belső hangulata minőségi tapétákkal és a kiegészítőkkel olyan mint egy luxus lakosztály. Mindenhol beépített méretre gyártott minimál stílusú bútor található, rengeteg tárolóval, hogy mindig rend legyen. Parkolás a közelben megoldható. A felújításnál minden igényt kielégítő részletességgel lett kialakítva. Az egész lakás tégláig lett leontva és gépi vakolattal megcsinálva a betonba 7 cm extra szigeteléssel. A gépek mind felső kategóriába tartoznak és mind garanciális. A felújítás végig képekkel dokumentálva lett. Több márványból készült asztallal és egy 6 méteres gépesített konyhával is rendelkezik. Hívását bármikor szívesen fogadom! Az ingatlan tehermentes 30 napon belül birtokba vehető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 32.5 Nem van utca
Szoba 18.5 Nem van utca
Fürdő WC-vel 10.5
Tároló 2.5
Előszoba 16

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok
szoba, 23 m2

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Damjanich utca

65 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Osztály utca

64 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

38 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp II. ker.
Fillér utca

27 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp XI. ker.
Bartók Béla út

43 800 000 Ft

Mühely

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Erdőskert

84 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

600 EUR

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Drégely utca

85 900 000 Ft