Eladó Lakás Bp VII. ker. Wesselényi utca


Eladó Lakás

R433065
73 m²
3
III.
Felújított (4)
utca

***GYÖNYÖRŰ LUXUSLAKÁS A BELVÁROSBAN *** VII. kerületben, a Wesselényi utcában eladó egy magas minőségben felújított, gépesített, légkondicionált, konyha, nappali, étkező, két külön nyíló hálószobás, két fürdőszobás, cirkó fűtéses, 73 m2-es, rendkívül VILÁGOS, III. emeleti, utcai nézetű lakás, LIFTES házban! A lakás teljes körű felújításon esett át, amely magában foglalja: villany- és vízvezetékek teljes cseréje, - nyílászárók cseréje,-minőségi burkolatok beépítése,- tölgyfaparketta,- klímaberendezés,- minőségi, egyedileg gyártott és tervezett bútorok. A lakás elrendezése: A lakásba lépve közvetlenül a konyhába érkezünk, ahol a modern konyhabútor mellé speciális tárolók kerültek kialakításra, melyek észrevétlenül növelik az itt lakó komfortérzetét. A konyhabútor minőségi konyhai gépekkel felszerelt, úgy mint, beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrolhullámú sütő. Balra található egy vendég WC és egy hálószoba, melynek ablakai az udvarra néznek. A hálószobából nyílik az egyik fürdőszoba. A konyhából tovább haladva egyenesen a tágas és rendkívül világos nappaliba érünk, melyben kialakításra került az étkező is. A nappaliból nyílik a lakás másik hálószobája, mely külön fürdőszobával és gardróbszekrénnyel rendelkezik. A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a konyhabútor a beépített minőségi gépekkel, a fürdőszobai mosdók, a beépített gardróbszekrény és szekrények, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök. A lakás további bútorzata, lámpák, textíliák esetleges megvásárlása egyedi megállapodást alapján. A lakás a Wesselényi utca legkedveltebb részén helyezkedik el, közel a Károly körúthoz. Központi elhelyezkedésének köszönhetően közel a Zsinagóga, a bulinegyed, az Óriáskerék, a Váci utca, éttermek, bárok, számos kulturális és szórakozási lehetőség. A közös költség 15.000,-Ft. A víz, a villany és a fűtés egyedi mérés alapján kerül kiszámlázásra. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! Irányár: 99.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R433065
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 99 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 356 164 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Wesselényi utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton belül
Emelet III.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 73 m²
Valós 73 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 18000 Ft

Épület

Épült 1920
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés ***GYÖNYÖRŰ LUXUSLAKÁS A BELVÁROSBAN *** VII. kerületben, a Wesselényi utcában eladó egy magas minőségben felújított, gépesített, légkondicionált, konyha, nappali, étkező, két külön nyíló hálószobás, két fürdőszobás, cirkó fűtéses, 73 m2-es, rendkívül VILÁGOS, III. emeleti, utcai nézetű lakás, LIFTES házban! A lakás teljes körű felújításon esett át, amely magában foglalja: villany- és vízvezetékek teljes cseréje, - nyílászárók cseréje,-minőségi burkolatok beépítése,- tölgyfaparketta,- klímaberendezés,- minőségi, egyedileg gyártott és tervezett bútorok. A lakás elrendezése: A lakásba lépve közvetlenül a konyhába érkezünk, ahol a modern konyhabútor mellé speciális tárolók kerültek kialakításra, melyek észrevétlenül növelik az itt lakó komfortérzetét. A konyhabútor minőségi konyhai gépekkel felszerelt, úgy mint, beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrolhullámú sütő. Balra található egy vendég WC és egy hálószoba, melynek ablakai az udvarra néznek. A hálószobából nyílik az egyik fürdőszoba. A konyhából tovább haladva egyenesen a tágas és rendkívül világos nappaliba érünk, melyben kialakításra került az étkező is. A nappaliból nyílik a lakás másik hálószobája, mely külön fürdőszobával és gardróbszekrénnyel rendelkezik. A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a konyhabútor a beépített minőségi gépekkel, a fürdőszobai mosdók, a beépített gardróbszekrény és szekrények, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök. A lakás további bútorzata, lámpák, textíliák esetleges megvásárlása egyedi megállapodást alapján. A lakás a Wesselényi utca legkedveltebb részén helyezkedik el, közel a Károly körúthoz. Központi elhelyezkedésének köszönhetően közel a Zsinagóga, a bulinegyed, az Óriáskerék, a Váci utca, éttermek, bárok, számos kulturális és szórakozási lehetőség. A közös költség 15.000,-Ft. A víz, a villany és a fűtés egyedi mérés alapján kerül kiszámlázásra. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! Irányár: 99.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 27 Nem Nincs utca
Szoba 13 Nem van utca
Szoba 15 Nem van udvar
Fürdő WC-vel 4
Fürdő WC-vel 3
WC 1
Amerikai konyha étkezővel 10

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Pacsirtatelep

56 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Ócsa

37 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Hungária körút

59 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Ó utca

107 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József krt.

32 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

28 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Városház utca

139 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp II. ker.
Pesthidegkút - Ófalu

93 000 000 Ft