Eladó Lakás Bp VII. ker. Alsó erdősor utca


Eladó Lakás

R435551
68 m²
3
Földszint
Felújított (4)
utca

VII. kerületben, az Alsó erdősor utcában kínálunk megvételre egy 68 m2-es, nappali + 2 hálószobás ingatlant. A lakás teljes esztétikai és gépészeti felújításon esett át, a villany- és a vízvezetékek, a burkolatok, a nyílászárók cseréje megtörtént. A fűtést elektromos fűtőpanel biztosítja, a közös költség 26.000 Ft., mely a korlátlan vízfogyasztást is magában foglalja. Az ingatlan felújítása az igényességet és az eleganciát tükrözi. A konyhában beépített hűtőszekrény, mosogatógép, sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő a vételár részét képezik. Az előszobában egy hatalmas gardrób szekrény szintén beépítésre került. A többi, az ingatlanban található igényes, kényelmes bútor a megegyezés tárgyát lépezi. A környék ellátottsága nagyon jó, az Állatorvosi Egyetem 3 perces sétára található. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Mind saját részre mind pedig befektetésnek kiváló választás.

Alapadatok

Azonosító R435551
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 84 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 235 294 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Alsó erdősor utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton kívül
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 68 m²
Valós 68 m²
Belmagasság 3.4

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény
Közös költség 26.000 Ft.
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a közös képvileső díját, a közös világítás és a lépcsőház takarítás díját

Épület

Épült 1900
Emeletek III.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés VII. kerületben, az Alsó erdősor utcában kínálunk megvételre egy 68 m2-es, nappali + 2 hálószobás ingatlant. A lakás teljes esztétikai és gépészeti felújításon esett át, a villany- és a vízvezetékek, a burkolatok, a nyílászárók cseréje megtörtént. A fűtést elektromos fűtőpanel biztosítja, a közös költség 26.000 Ft., mely a korlátlan vízfogyasztást is magában foglalja. Az ingatlan felújítása az igényességet és az eleganciát tükrözi. A konyhában beépített hűtőszekrény, mosogatógép, sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő a vételár részét képezik. Az előszobában egy hatalmas gardrób szekrény szintén beépítésre került. A többi, az ingatlanban található igényes, kényelmes bútor a megegyezés tárgyát lépezi. A környék ellátottsága nagyon jó, az Állatorvosi Egyetem 3 perces sétára található. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Mind saját részre mind pedig befektetésnek kiváló választás.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 23.18 Nem van utca K
Szoba 17.6 Nem Nincs utca K
Szoba 11.19 Nem van udvar NY
Konyha 5.03
Fürdő 4.34
WC 2
Közlekedő 4.66

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Dunafüred

59 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Endrődi Sándor utca

113 300 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Balázs Béla utca

69 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

46 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.