Eladó Lakás Bp VII. ker. Bethlen Gábor tér


Eladó Lakás

R434114
94 m²
3
IV.
Felújított (4)
utca

VII. kerületben, a Bethlen Gábor téren kínálunk megvételre egy IV. emeleti, 2 bejárattal rendelkező, 94 m2-es, nappali + 2 hálószobás, cirkófűtésű, a BUDAI HEGYEKRE panorámás, erkélyes (7 m2), délnyugati tájolású, klímával felszerelt, napfényes lakást. Az ingatlan teljes körűen felújított, műszakilag és esztétikailag egyaránt. A felújítás során új fa nyílászárók (nyíló-bukó funkcióval, elektromos redőnnyel) kerültek beépítésre. Újjáépítésre került a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték hálózat, valamint új burkolatokat és szanitereket kapott az összes helyiség. A ház 2 liftes, folyamatosan karbantartott múlt század 20-as éveinek végén épült. A homlokzat kívül-belül rendben tartott, a lépcsőház rendezett. A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa és dekoráció és lakástextil is megvásárolható.

Alapadatok

Azonosító R434114
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 89 900 000 Ft
Négyzetméter ár 956 383 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Bethlen Gábor tér
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton kívül
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0083
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 94 m²
Valós 94 m²
Belmagasság 3.1

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 27.225 Ft.
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást és a felújítási alapot

Épület

Épült 1929
Emeletek VI.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés VII. kerületben, a Bethlen Gábor téren kínálunk megvételre egy IV. emeleti, 2 bejárattal rendelkező, 94 m2-es, nappali + 2 hálószobás, cirkófűtésű, a BUDAI HEGYEKRE panorámás, erkélyes (7 m2), délnyugati tájolású, klímával felszerelt, napfényes lakást. Az ingatlan teljes körűen felújított, műszakilag és esztétikailag egyaránt. A felújítás során új fa nyílászárók (nyíló-bukó funkcióval, elektromos redőnnyel) kerültek beépítésre. Újjáépítésre került a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték hálózat, valamint új burkolatokat és szanitereket kapott az összes helyiség. A ház 2 liftes, folyamatosan karbantartott múlt század 20-as éveinek végén épült. A homlokzat kívül-belül rendben tartott, a lépcsőház rendezett. A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa és dekoráció és lakástextil is megvásárolható.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25.4 Nem Nincs utca DK
Szoba 19 Nem Nincs utca DK
Szoba 14.8 Nem van udvar ÉNy
Konyha 11.1
Fürdő WC-vel 5.6
Fürdő WC-vel 5.4
WC 1.7
Közlekedő 9.2
Erkély / Loggia 7.4

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok A konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszoba bútor az ár részét képzi, a többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

1 300 EUR

Eladó Önálló ház
Telki
Kórház fasor

526 825 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

11 900 000 Ft

Eladó Lakás
Siófok

29 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Csertő utca

27 200 000 Ft

Eladó Ikerház
Nagytarcsa

45 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Nagytarcsa

67 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Attila út

79 000 000 Ft