Eladó Lakás Bp VII. ker. Király utca


Eladó Lakás

R436209
175 m²
5
V.
Felújítandó (1)
utca

Király utca Körúthoz közeli, de nyugodt részén, rendezett, jó állapotú, liftes társasházban eladó egy 5. emeleti, 175 m2 alapterületű, tágas, világos saroklakás. A rövid távú bérbeadás engedélyezett a társasházban, ezért befektetők figyelmébe is ajánlott. A jó beosztás révén 4 egység magától értetődő módon, okos tervezéssel több egység is kialakítható. Összeköltözők számára is ideális. Jelenleg 2 bejárati ajtóval rendelkezik az ingatlan; illetve 4 nagy méretű és 1 kisebb szobából, 2 konyhából, 1 hallból, 2 fürdőszobából, 1 külön WC-ből, továbbá 2 folyosóból áll. Mivel ezen legfelső szint a környező házaknál magasabban helyezkedik el, így a városi tetőkre és a Király utcai fronton a budai hegyek vonulatára is rálátó panoráma jellemző, több szobából is látható a naplemente a budai hegyek íve mögött. Egy szoba a belső körfolyosóra néz. A 305 cm-es belmagasság és a napfény növeli a tágasság érzetét. Mivel legfelső szint, így száraz és csendes, ide már sem zaj, sem por nem ér fel. A liftből kiszállva ez közvetlenül az első lakás, ezért nem szükséges a körfolyosón a többi lakás előtt elhaladni, így rövid távú kiadás esetén magától értetődő a megközelítése és a többi lakó sem látja, hogy kik/mikor érkeznek/távoznak. Nyugdíjas korábbi tulajdonosa által kulturáltan használt, azonban mind a vízvezetéket, mind az elektromos hálózatot és burkolatokat, stb-t illetően felújítandó a lakás. A kéménybélelés azonban megtörtént és modern új cirkó gázkazán 3 éve került beszerelésre (radiátorok és csővezetékek régiek), ez a kazán központi jellegű fűtésként tökéletesen használható. Nyílászárói még az eredeti dupla nagy ablakok. valamint a belső ajtók is a nagypolgári eredeti ajtók. Mérőórák tekintetében két villanyórával és két gázórával rendelkezik, a közmű szempontjából a lakás 1/a és 1/b részre osztott, azaz két egységként van nyilvántartva (de egy helyrajzi számon van az ingatlan) . A vízdíj a közös költségben átalányösszegként kerül elszámolásra, amely 52.000 ft/hó, benne foglalva a víz és szennyvíz díja. Az elhelyezkedés kiváló, mind a Városliget, mind a bulinegyed, az Oktogon/Andrássy út stb. sétatávolságra található. Troli megálló a ház előtt. Irányár: 144M ft.

Alapadatok

Azonosító R436209
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 144 000 000 Ft
Négyzetméter ár 822 857 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Király utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton kívül
Emelet V.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 175 m²
Valós 175 m²
Belmagasság 3.05

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 52 000 Ft
Közös költség megjegyzés a közös költség korlátlan vízfogyasztást tartalmaz

Épület

Épült 1900
Emeletek V.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés Király utca Körúthoz közeli, de nyugodt részén, rendezett, jó állapotú, liftes társasházban eladó egy 5. emeleti, 175 m2 alapterületű, tágas, világos saroklakás. A rövid távú bérbeadás engedélyezett a társasházban, ezért befektetők figyelmébe is ajánlott. A jó beosztás révén 4 egység magától értetődő módon, okos tervezéssel több egység is kialakítható. Összeköltözők számára is ideális. Jelenleg 2 bejárati ajtóval rendelkezik az ingatlan; illetve 4 nagy méretű és 1 kisebb szobából, 2 konyhából, 1 hallból, 2 fürdőszobából, 1 külön WC-ből, továbbá 2 folyosóból áll. Mivel ezen legfelső szint a környező házaknál magasabban helyezkedik el, így a városi tetőkre és a Király utcai fronton a budai hegyek vonulatára is rálátó panoráma jellemző, több szobából is látható a naplemente a budai hegyek íve mögött. Egy szoba a belső körfolyosóra néz. A 305 cm-es belmagasság és a napfény növeli a tágasság érzetét. Mivel legfelső szint, így száraz és csendes, ide már sem zaj, sem por nem ér fel. A liftből kiszállva ez közvetlenül az első lakás, ezért nem szükséges a körfolyosón a többi lakás előtt elhaladni, így rövid távú kiadás esetén magától értetődő a megközelítése és a többi lakó sem látja, hogy kik/mikor érkeznek/távoznak. Nyugdíjas korábbi tulajdonosa által kulturáltan használt, azonban mind a vízvezetéket, mind az elektromos hálózatot és burkolatokat, stb-t illetően felújítandó a lakás. A kéménybélelés azonban megtörtént és modern új cirkó gázkazán 3 éve került beszerelésre (radiátorok és csővezetékek régiek), ez a kazán központi jellegű fűtésként tökéletesen használható. Nyílászárói még az eredeti dupla nagy ablakok. valamint a belső ajtók is a nagypolgári eredeti ajtók. Mérőórák tekintetében két villanyórával és két gázórával rendelkezik, a közmű szempontjából a lakás 1/a és 1/b részre osztott, azaz két egységként van nyilvántartva (de egy helyrajzi számon van az ingatlan) . A vízdíj a közös költségben átalányösszegként kerül elszámolásra, amely 52.000 ft/hó, benne foglalva a víz és szennyvíz díja. Az elhelyezkedés kiváló, mind a Városliget, mind a bulinegyed, az Oktogon/Andrássy út stb. sétatávolságra található. Troli megálló a ház előtt. Irányár: 144M ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20.92 Nem van utca
Szoba 29.4 Nem van utca
Szoba 16.83 Nem van utca
Szoba 21 Nem van utca
Szoba 10.8 Nem van utca
Fürdő WC-vel 9.24
Fürdő 2
WC 1.6
Konyha 14.99
Konyha 7.66
Hall 18 Nem Nincs
Előszoba 6
Kamra 3.87

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Szentendre
Dunakanyar körút

180 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

238 653 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Szent Imre-kertváros

159 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

129 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

129 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

102 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Lovag utca

95 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Boldogtanya

125 000 000 Ft