Eladó Lakás Bp VII. ker. Péterfy Sándor utca


Eladó Lakás

R435454
99 m²
3
II.
Felújított (4)
utca

VII. keröletben, a Rózsák terénél eladó egy szép kilátással rendelkező, igényesen felújított, tágas, 2 + 1 félszobás lakás. Az ingatlan befektetésnek is ideális, a környék keresett a külföldi bérlők körében, illetve a két külön bejáratnak köszönhetően a lakás könnyedén két részre is bontható. A házban nem tiltott a rövidtávú bérbeadás sem, csupán a lakóközösség beleegyezését kell kérni. Az ingatlan tehermentes, befejezett, jó állapotú, igényesen berendezett, így azonnal költözhető vagy befektetésként piacra vihető. A konyhabútor része a főzőlap, a sütő, a beépített hűtő, a szagelszívó és a mosogatógép is. A lakás külön mérőórákkal rendelkezik (kivéve a vízhasználat, mely korlátlan és a közös költség része), a fűtés egyedi szabályozású és mérésű (cirkó), a kazán rendszeresen ellenőrizve és szervizelve volt az utóbbi években. A külső ablakszárnyakban az üveget dupla falú thermo üvegre lett cserélve, így optimalizálva a fűtés hatékonyságát. A hálószobában légkondicionáló is helyet kapott. A lakásban mindenhol megmaradtak az eredeti fa nyílászárók, a nappali és a hálószoba ablakain pedig a fa spaletták is. A mindössze 16 lakásos, kétemeletes társasház külső és belső homlokzata az elmúlt években lett felújítva. Pénzügyileg rendezett, a lakók kedvesek, csendesek. A tulajdonosok igyekeznek szépen tartani és folyamatosan fejleszteni a házat. 2022. őszén került sor a tető utcai, azaz a lakás feletti részének teljes felújítására. A közös költség havi 37.500 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a szemét elvitelt, az épülettakarítást és a felújítási alaphoz való hozzájárulást. A lakás tartozéka, így a vételár részét képezi a beépített konyhabútor és konyhagépek, a beépített fürdőszobaszekrény, a légkondicionáló; az egyéb bútorok, textíliák, berendezési tárgyak külön, egyéni megállapodás alapján megvásárolhatók.

Alapadatok

Azonosító R435454
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 89 900 000 Ft
Négyzetméter ár 908 081 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Péterfy Sándor utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton kívül
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 99 m²
Valós 99 m²
Belmagasság 4.1

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 37500 Ft
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást

Épület

Épült 1890
Emeletek II.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés VII. keröletben, a Rózsák terénél eladó egy szép kilátással rendelkező, igényesen felújított, tágas, 2 + 1 félszobás lakás. Az ingatlan befektetésnek is ideális, a környék keresett a külföldi bérlők körében, illetve a két külön bejáratnak köszönhetően a lakás könnyedén két részre is bontható. A házban nem tiltott a rövidtávú bérbeadás sem, csupán a lakóközösség beleegyezését kell kérni. Az ingatlan tehermentes, befejezett, jó állapotú, igényesen berendezett, így azonnal költözhető vagy befektetésként piacra vihető. A konyhabútor része a főzőlap, a sütő, a beépített hűtő, a szagelszívó és a mosogatógép is. A lakás külön mérőórákkal rendelkezik (kivéve a vízhasználat, mely korlátlan és a közös költség része), a fűtés egyedi szabályozású és mérésű (cirkó), a kazán rendszeresen ellenőrizve és szervizelve volt az utóbbi években. A külső ablakszárnyakban az üveget dupla falú thermo üvegre lett cserélve, így optimalizálva a fűtés hatékonyságát. A hálószobában légkondicionáló is helyet kapott. A lakásban mindenhol megmaradtak az eredeti fa nyílászárók, a nappali és a hálószoba ablakain pedig a fa spaletták is. A mindössze 16 lakásos, kétemeletes társasház külső és belső homlokzata az elmúlt években lett felújítva. Pénzügyileg rendezett, a lakók kedvesek, csendesek. A tulajdonosok igyekeznek szépen tartani és folyamatosan fejleszteni a házat. 2022. őszén került sor a tető utcai, azaz a lakás feletti részének teljes felújítására. A közös költség havi 37.500 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a szemét elvitelt, az épülettakarítást és a felújítási alaphoz való hozzájárulást. A lakás tartozéka, így a vételár részét képezi a beépített konyhabútor és konyhagépek, a beépített fürdőszobaszekrény, a légkondicionáló; az egyéb bútorok, textíliák, berendezési tárgyak külön, egyéni megállapodás alapján megvásárolhatók.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24.6 Nem van utca ÉNY
Szoba 25.8 Nem van utca ÉNY
Szoba 8.7 Igen Nincs udvar DNY
Fürdő WC-vel 8.9
Kamra 4
Konyha 18.6
Előszoba 10.3
WC 2

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rottenbiller utca

73 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Rómer Flóris utca

137 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

36 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Barcsay utca

129 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

127 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Sztaravodai út

124 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Diana utca

51 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

129 900 000 Ft