Eladó Lakás Bp VII. ker. Rákóczi út


Eladó Lakás

R429868
135 m²
6
Földszint
Felújított (4)
udvar

Budapest VII. kerületében a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között, kiváló tömegközlekedésnél a Rákóczi úton eladó egy tulajdoni lap szerint 74 nm-es, de a nagy belmagasságot (4,7 m) kihasználva, belső kétszintes lakássá átalakított, összesen 135 nm lakótérrel rendelkező nappali + ÖT hálószobás, ÖT fürdőszobás + vendég Wc-s lakás egy rendezett jó állapotú társasház földszintjén. Az alsó szinten található a 26 nm-es amerikai konyhás nappali, külön mellékhelyiség két hálószoba, saját fürdőszobával, Wc-vel. A felső szint két lépcsőn közelíthető meg, ahol három szoba (18, 15, és 12 nm-es) található. Mindegyik hálóhoz saját fürdőszoba tartozik. A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett, fűtése: gáz cirkó, közös költség: 16 500 Ft. Kiváló vétel befektetésnek kiadásra, mint rövid, mint hosszútávra, de egy nagycsaládnak is kényelmes otthona lehet, akiknek fontos a belváros közelsége és a kiemelkedően jó tömegközlekedés. A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot és az összes berendezési tárgyat, műszaki cikket. Irányár: 130 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R429868
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 130 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 756 757 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Rákóczi út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton kívül
Emelet Földszint
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-4742
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Zuglói iroda
Telefonszám (iroda) (1)781-2331
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 74 m²
Valós 135 m²
Belmagasság 470

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes
Közös költség 16000

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés Budapest VII. kerületében a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között, kiváló tömegközlekedésnél a Rákóczi úton eladó egy tulajdoni lap szerint 74 nm-es, de a nagy belmagasságot (4,7 m) kihasználva, belső kétszintes lakássá átalakított, összesen 135 nm lakótérrel rendelkező nappali + ÖT hálószobás, ÖT fürdőszobás + vendég Wc-s lakás egy rendezett jó állapotú társasház földszintjén. Az alsó szinten található a 26 nm-es amerikai konyhás nappali, külön mellékhelyiség két hálószoba, saját fürdőszobával, Wc-vel. A felső szint két lépcsőn közelíthető meg, ahol három szoba (18, 15, és 12 nm-es) található. Mindegyik hálóhoz saját fürdőszoba tartozik. A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett, fűtése: gáz cirkó, közös költség: 16 500 Ft. Kiváló vétel befektetésnek kiadásra, mint rövid, mint hosszútávra, de egy nagycsaládnak is kényelmes otthona lehet, akiknek fontos a belváros közelsége és a kiemelkedően jó tömegközlekedés. A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot és az összes berendezési tárgyat, műszaki cikket. Irányár: 130 M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem Nincs udvar K.
Szoba 12 Nem van udvar K
Szoba 15 Nem van udvar Ny
Szoba 18 Nem van udvar Ny
Szoba 12 Nem van udvar K
Szoba 15 Nem van udvar K
Amerikai konyha 6
Előszoba 6
WC 1
Tároló 2
Fürdő WC-vel 4
Fürdő WC-vel 4
Fürdő WC-vel 4
Fürdő WC-vel 4
Fürdő WC-vel 3
Közlekedő 3
Egyéb 6

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Újlengyel

18 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Tél utca

35 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Wesselényi utca

89 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Marek József utca

59 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Tátra utca

77 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Üllői út

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Peterdy utca

28 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Cirmos utca

33 800 000 Ft