Eladó Lakás Bp VII. ker. Rottenbiller utca


Eladó Lakás

R431232
69 m²
2
II.
Felújítandó (1)
utca

TÁGAS, VILÁGOS, 4 SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, KIEMELKEDŐ KÖZLEKEDÉS. Eladó egy 2. emeleti, utcai nézetű, világos, nagy terekkel rendelkező, erkélyes, részben felújítandó állapotú lakás, egy jó állapotú, lift nélküli társasházban. Az ingatlan a Rottenbiller utca legelején található, vagyis a közlekedése kiváló, hiszen néhány lépésre van csak a Keleti pályaudvartól (és ezzel együtt az M2, M4 metróktól, buszoktól, troliktól, stb.). A lakás a 2. emeleten (nem záró szint) helyezkedik el, DNY tájolású, világos, erkélyes. A kedvező alaprajznak, 3,6 m-s belmagasságnak és a sok ablaknak köszönhetően remekül alakítható. A jelenlegi 2 szobás elrendezésből 3, de akár 4 szobás is kialakítható! WC, fürdő, konyha mind a lichthófra szellőzik. Az emeleten több Airbnb lakás is üzemel, a háznak pedig komoly megtakarításai vannak, folyamatosak a felújítások, a tető cseréje most fejeződött be 10 M Ft összértékben. Az épületet jó lakóközösség jellemezi, több cég és külföldi magánszemély is a tulajdonosok között van. Tehermentes, azonnal birtokba vehető, használt lakás, CSOK igényelhető rá. Kiváló lehetőség befektetőknek is, hiszen többfajta hasznosítása is elképzelhető: 2 szobás, tágas terekkel rendelkező otthon a jelenlegi elrendezésben 3 szobás luxuslakás (akár Airbnb-re is), 4 hálós egyetemistalakás (Állatorvosi Egyetem a közvetlen közelben) vagy munkavállalói lakás (Keleti pályaudvar közelsége miatt kiváló közlekedéssel) A fotók között szerepelnek a nappali + 2 hálós látványtervek és a kapcsolódó színes alaprajz is. A jelenlegi elrendezést a fekete-fehér alaprajz mutatja. Hasonló lakás felújítás után ~800 e Ft/m2 áron kelt el a szomszéd házban. Igény esetén felújításra és lakberendezésre tudunk megfelelő alvállalkozót ajánlani.

Alapadatok

Azonosító R431232
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 36 500 000 Ft
Négyzetméter ár 528 986 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Rottenbiller utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébetváros, Nagykörúton kívül
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)535-6838
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 69 m²
Valós 69 m²
Belmagasság 3.2

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés TÁGAS, VILÁGOS, 4 SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, KIEMELKEDŐ KÖZLEKEDÉS. Eladó egy 2. emeleti, utcai nézetű, világos, nagy terekkel rendelkező, erkélyes, részben felújítandó állapotú lakás, egy jó állapotú, lift nélküli társasházban. Az ingatlan a Rottenbiller utca legelején található, vagyis a közlekedése kiváló, hiszen néhány lépésre van csak a Keleti pályaudvartól (és ezzel együtt az M2, M4 metróktól, buszoktól, troliktól, stb.). A lakás a 2. emeleten (nem záró szint) helyezkedik el, DNY tájolású, világos, erkélyes. A kedvező alaprajznak, 3,6 m-s belmagasságnak és a sok ablaknak köszönhetően remekül alakítható. A jelenlegi 2 szobás elrendezésből 3, de akár 4 szobás is kialakítható! WC, fürdő, konyha mind a lichthófra szellőzik. Az emeleten több Airbnb lakás is üzemel, a háznak pedig komoly megtakarításai vannak, folyamatosak a felújítások, a tető cseréje most fejeződött be 10 M Ft összértékben. Az épületet jó lakóközösség jellemezi, több cég és külföldi magánszemély is a tulajdonosok között van. Tehermentes, azonnal birtokba vehető, használt lakás, CSOK igényelhető rá. Kiváló lehetőség befektetőknek is, hiszen többfajta hasznosítása is elképzelhető: 2 szobás, tágas terekkel rendelkező otthon a jelenlegi elrendezésben 3 szobás luxuslakás (akár Airbnb-re is), 4 hálós egyetemistalakás (Állatorvosi Egyetem a közvetlen közelben) vagy munkavállalói lakás (Keleti pályaudvar közelsége miatt kiváló közlekedéssel) A fotók között szerepelnek a nappali + 2 hálós látványtervek és a kapcsolódó színes alaprajz is. A jelenlegi elrendezést a fekete-fehér alaprajz mutatja. Hasonló lakás felújítás után ~800 e Ft/m2 áron kelt el a szomszéd házban. Igény esetén felújításra és lakberendezésre tudunk megfelelő alvállalkozót ajánlani.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 27 Nem van utca DNY
Szoba 26 Nem Nincs utca DNY
Fürdő 4
WC 2
Előszoba 10

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferenc körút

47 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
István út

230 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky utca

55 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Hévíz
Belváros

33 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

59 033 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

55 541 750 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 310 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

51 860 500 Ft