Eladó Lakás Bp VII. ker. Kertész utca


Eladó Lakás

R433964
80 m²
3
III.
Felújított (4)
utca

Luxus szinten belsőépítész által megálmodott és lakberendezővel kivitelezett, utcai nézetű, tágas ,szellős, cosmopolitan lakás eladó. 1-es Lakás részletes leírása. Alapterülete 78,50 m2. Valós méret 80 m2-s Hálószoba 18,50 m2 Amerikai konyhás nappali étkezővel 32,50 m2. Fürdőszoba 10,50 m2 Előszoba, iroda,gardrób 16 m2 Tároló 2,50 m2. A lakás rendkívül világos és csendes, 3 db óriási utcai kilátású ablakkal rendelkezik. A nyílászárók gyönyörű állapotban kerültek felújításra dupla termo üveggel és szigeteléssel. Minden helyiségnek külön ablaka van. Egy közvetlen szomszéd van akinek a közös fala hangszigetelt. A legfelső emeleten taláható és városi panorámával rendelkezik. A lift közel van a lakáshoz és a ház nem körfolyosós. A lakásba zárt lépcsőházból lehet bejutni. Elektromos hálózat 3×25 Amper mind a két lakásban. A fűtés elektromos Vaillant 12 -es kazán indirekt meleg víz tárolóval. A hűtést pedig Gree típusú klima végzi igény esetén. A hálószobában Haro keményfa burkolat van, külön is vezérelhető radiátoros fűtessel és azon kívül mindenhol nagyméretű járólap talàlható padlófűtéssel. A lakás belső hangulata minőségi tapétákkal és a kiegészítőkkel olyan mint egy luxus lakosztály. Mindenhol beépített méretre gyártott minimal stílusú bútor található, rengeteg tárolóval, hogy mindig rend legyen. Parkolás a közelben megoldható. A felújításnál minden igényt kielégítő részletességgel dolgoztunk. Az egész lakás tégláig le lett bontva és gépi vakolattal megcsinálva. A betonba 7 cm extra szigeteléssel. A gépek mind felső kategóriába tartoznak és minden garanciális mert vadonatúj. A felújítást mindenhol végig képekkel dokumentáltuk. Több márványból készült asztallal és egy 6 méteres gépesített konyhával is rendelkezik. Hívását bármikor szívesen fogadom! Az ingatlan tehermentes 30 napon belül birtokba vehető.

Alapadatok

Azonosító R433964
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 89 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 145 223 Ft
Hely Budapest, VII. kerület Kertész utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Emelet III.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 78.5 m²
Valós 80 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 22000

Épület

Épült 1910
Emeletek III.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift hívó
Megjegyzés Luxus szinten belsőépítész által megálmodott és lakberendezővel kivitelezett, utcai nézetű, tágas ,szellős, cosmopolitan lakás eladó. 1-es Lakás részletes leírása. Alapterülete 78,50 m2. Valós méret 80 m2-s Hálószoba 18,50 m2 Amerikai konyhás nappali étkezővel 32,50 m2. Fürdőszoba 10,50 m2 Előszoba, iroda,gardrób 16 m2 Tároló 2,50 m2. A lakás rendkívül világos és csendes, 3 db óriási utcai kilátású ablakkal rendelkezik. A nyílászárók gyönyörű állapotban kerültek felújításra dupla termo üveggel és szigeteléssel. Minden helyiségnek külön ablaka van. Egy közvetlen szomszéd van akinek a közös fala hangszigetelt. A legfelső emeleten taláható és városi panorámával rendelkezik. A lift közel van a lakáshoz és a ház nem körfolyosós. A lakásba zárt lépcsőházból lehet bejutni. Elektromos hálózat 3×25 Amper mind a két lakásban. A fűtés elektromos Vaillant 12 -es kazán indirekt meleg víz tárolóval. A hűtést pedig Gree típusú klima végzi igény esetén. A hálószobában Haro keményfa burkolat van, külön is vezérelhető radiátoros fűtessel és azon kívül mindenhol nagyméretű járólap talàlható padlófűtéssel. A lakás belső hangulata minőségi tapétákkal és a kiegészítőkkel olyan mint egy luxus lakosztály. Mindenhol beépített méretre gyártott minimal stílusú bútor található, rengeteg tárolóval, hogy mindig rend legyen. Parkolás a közelben megoldható. A felújításnál minden igényt kielégítő részletességgel dolgoztunk. Az egész lakás tégláig le lett bontva és gépi vakolattal megcsinálva. A betonba 7 cm extra szigeteléssel. A gépek mind felső kategóriába tartoznak és minden garanciális mert vadonatúj. A felújítást mindenhol végig képekkel dokumentáltuk. Több márványból készült asztallal és egy 6 méteres gépesített konyhával is rendelkezik. Hívását bármikor szívesen fogadom! Az ingatlan tehermentes 30 napon belül birtokba vehető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 32.5 Nem van utca
Szoba 18.5 Nem van utca
Fürdő WC-vel 10.5
Tároló 2.5
Előszoba 16

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Alsórákos

77 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Alsórákos

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Damjanich utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Monorierdő

30 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Szálloda
Siófok
Batthyány

1 565 000 EUR

nappali

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Almássy tér

128 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

85 000 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Csongrád
Baross Gábor rakpart

53 000 000 Ft