Eladó Lakás Bp VIII. ker. Diószeghy Sámuel utca


Eladó Lakás

R433591
52 m²
3
I.
Felújítandó (1)
utca

VIII. kerületben, a Kálvária tér mellett, 52 m2-es, jelenleg 1 + 2 félszobássá kialakított lakás eladó. Az ingatlan az első emeleten található, ablaka a Diószeghy Sámuel utcára nyílik, felújítást igényel, azonnal költözhető, tehát azonnali befektetésnek is jó, ha valaki teljesen át szeretné alakítani, az jelentős értéknövekedést fog jelenteni. A lakásban az alaprajzon is látható módon a fürdőszoba és a wc jelenleg külön helyiségben található, de a wc mérete alapján igény szerint akár a fürdőszoba is kerülhet oda, illetve a konyha a mostani fürdőszobába. A lakás jelenlegi kialakítása szerint rendelkezik két gipszkarton fallal leválasztott félszobával, amelyeken ablak is található. A lakás belmagassága (3.8 m) miatt jelenleg galériás. Az ingatlanban éjjeli és nappali áram is be van vezetve. A mérőórák feltöltősek, tehát a felhasználó, csak az előre feltöltött összeg erejéig tud áramot vételezni. Az előrefizetős mérő működése hasonló a feltöltő kártyás mobiltelefonokéhoz. A lokáció miatt az értéknövekedés garantált. A ház belső felújítása néhány éve megtörtént, a külső megújulása is várható, a társasház biztos anyagi keretekkel rendelkezik és kiváló közös képviselete van, a tavalyi év végén komplett videokamerás rendszer kiépítésére került sor. Az ingatlan az Orczy negyedben található, amely a kormány és a városvezetés által kiemelten fejlesztés alatt álló terület.

Alapadatok

Azonosító R433591
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 23 900 000 Ft
Négyzetméter ár 459 615 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Diószeghy Sámuel utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton kívül
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 52 m²
Valós 52 m²
Belmagasság 380

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes
Közös költség 12.000 Ft
Közös költség megjegyzés takarítás, szemétszállítás, közös világítás díját és felújítási alapot tartalmaz

Épület

Épült 1928
Emeletek III.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés VIII. kerületben, a Kálvária tér mellett, 52 m2-es, jelenleg 1 + 2 félszobássá kialakított lakás eladó. Az ingatlan az első emeleten található, ablaka a Diószeghy Sámuel utcára nyílik, felújítást igényel, azonnal költözhető, tehát azonnali befektetésnek is jó, ha valaki teljesen át szeretné alakítani, az jelentős értéknövekedést fog jelenteni. A lakásban az alaprajzon is látható módon a fürdőszoba és a wc jelenleg külön helyiségben található, de a wc mérete alapján igény szerint akár a fürdőszoba is kerülhet oda, illetve a konyha a mostani fürdőszobába. A lakás jelenlegi kialakítása szerint rendelkezik két gipszkarton fallal leválasztott félszobával, amelyeken ablak is található. A lakás belmagassága (3.8 m) miatt jelenleg galériás. Az ingatlanban éjjeli és nappali áram is be van vezetve. A mérőórák feltöltősek, tehát a felhasználó, csak az előre feltöltött összeg erejéig tud áramot vételezni. Az előrefizetős mérő működése hasonló a feltöltő kártyás mobiltelefonokéhoz. A lokáció miatt az értéknövekedés garantált. A ház belső felújítása néhány éve megtörtént, a külső megújulása is várható, a társasház biztos anyagi keretekkel rendelkezik és kiváló közös képviselete van, a tavalyi év végén komplett videokamerás rendszer kiépítésére került sor. Az ingatlan az Orczy negyedben található, amely a kormány és a városvezetés által kiemelten fejlesztés alatt álló terület.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24 Nem van utca K
Szoba 7.1 Nem Nincs udvar
Szoba 6.6 Nem van francia udvar
Közlekedő 6.5
Konyha 3.6
Fürdő 2.9
WC 2.5
Előszoba 2.4

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

42 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

42 200 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

42 700 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Üllői út

67 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Szilágyi Erzsébet fasor

118 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Kossuth Lajos utca

125 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Király utca

79 900 000 Ft