Eladó Lakás Bp VIII. ker. Karácsony Sándor utca


Eladó Lakás

R434333
64 m²
2
I.
Felújított (4)
udvar

VIII. kerületben, a Karácsony Sándor utcában eladó egy jó állapotú polgári ház első emeletén található, 2 szobás, 64 nm-es igényes kialakítású otthon. Az épület folyosóján a legbelső lakás, így nincs előtte átjárás. A bejáraton belépve a tágas konyhát találjuk az étkezővel. Innen nyílik egy 5 nm-es ablakos kamra, és a fürdőszoba közös illem helyiséggel, természetes szellőzéssel ( ablakkal). A bejárattal szemben két külön bejáratú szoba helyezkedik el, amely közül az egyik 24 nm-es, parkettás, fekvőgalériával és klímával felszerelt, a másik pedig 16 nm-es, szintén parkettás szoba. Az alacsony fenntartású ingatlan melegét egyedi mérésű cirkó fűtés biztosítja a hidegebb napokon. Nyílászárói a szobákban korszerű műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, míg a többi helyiségben fenyő ablakok kerültek beépítésre. A 18.000 Ft-os közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. A parkolás a lakók számára az utcában ingyenes. A belváros közelében található ingatlan vonzáskörzetében iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, piac és számos bevásárlási lehetőség található, valamint a Keleti-pályaudvar és a Blaha Lujza tér is pár perc alatt megközelíthető.

Alapadatok

Azonosító R434333
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 44 800 000 Ft
Négyzetméter ár 700 000 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Karácsony Sándor utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton kívül
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (30)180-4543
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 64 m²
Valós 64 m²
Belmagasság 3.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 18000
Közös költség megjegyzés Benne van a korlátlan vízhasználat is.

Épület

Emeletek III.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés VIII. kerületben, a Karácsony Sándor utcában eladó egy jó állapotú polgári ház első emeletén található, 2 szobás, 64 nm-es igényes kialakítású otthon. Az épület folyosóján a legbelső lakás, így nincs előtte átjárás. A bejáraton belépve a tágas konyhát találjuk az étkezővel. Innen nyílik egy 5 nm-es ablakos kamra, és a fürdőszoba közös illem helyiséggel, természetes szellőzéssel ( ablakkal). A bejárattal szemben két külön bejáratú szoba helyezkedik el, amely közül az egyik 24 nm-es, parkettás, fekvőgalériával és klímával felszerelt, a másik pedig 16 nm-es, szintén parkettás szoba. Az alacsony fenntartású ingatlan melegét egyedi mérésű cirkó fűtés biztosítja a hidegebb napokon. Nyílászárói a szobákban korszerű műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, míg a többi helyiségben fenyő ablakok kerültek beépítésre. A 18.000 Ft-os közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. A parkolás a lakók számára az utcában ingyenes. A belváros közelében található ingatlan vonzáskörzetében iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, piac és számos bevásárlási lehetőség található, valamint a Keleti-pályaudvar és a Blaha Lujza tér is pár perc alatt megközelíthető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24 Nem van udvar
Szoba 16 Nem van udvar
Konyha 13
Fürdő WC-vel 4
Kamra 5
Közlekedő 2

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Megbeszélés szerint

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Táborfalva

16 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.

111 200 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.

115 370 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

61 057 700 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

77 870 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Mérleg utca

250 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Kecskeméti utca

70 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Nádastó park

35 400 000 Ft