Eladó Lakás Bp VIII. ker. Népszínház utca


Eladó Lakás

R432377
81 m²
3
I.
Felújított (4)
utca

3 KÜLÖN BEJÁRATÚ, ZÁRHATÓ SZOBÁVAL LAKÁS ELADÓ! VIII. kerületben, a Népszínház utcában kínálunk megvételre egy 81 m2-es, 3 szobás, 1. emeleti, déli fekvésű lakást. Az ingatlan 2 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, a fűtést Mika kazán biztosítja, a konyha felszerelt, gépesített. A fürdő és a Wc külön helyiségben találhatók. Az ingatlan három külön bejáratú, zárható szobával rendelkezik ezért kiadásra nagyon jó választás! A Kandó Kálmán villamosmérnöki, a Bánki Donát gépész kara és más egyetemek a közvetlen közelben vannak! Az ingatlan több éve folyamatosan ki van adva, 2020. februárban új bérlők jönnek, így az ingatlan akár bérlőkkel, akár bérlők nélkül eladó. A közlekedés szintén jó, a 4-es metró 2 percen belül, a Blaha Lujza tér is 5-8 perc alatt elérhető. A közelben Lidl, a Teleki téri piac, patika. Nézze meg, tegyen ajánlatot.

Alapadatok

Azonosító R432377
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 48 000 000 Ft
Négyzetméter ár 592 593 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Népszínház utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton kívül
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 81 m²
Valós 81 m²
Belmagasság 3.4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 15.000 Ft.
Közös költség megjegyzés a közös költség a közös helyiségek világításának, a lépcsőház takarításának a díját, a közös képviselő díját és a szemétszállítás költségét tartalmazza

Épület

Épült 1900
Emeletek III.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés 3 KÜLÖN BEJÁRATÚ, ZÁRHATÓ SZOBÁVAL LAKÁS ELADÓ! VIII. kerületben, a Népszínház utcában kínálunk megvételre egy 81 m2-es, 3 szobás, 1. emeleti, déli fekvésű lakást. Az ingatlan 2 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, a fűtést Mika kazán biztosítja, a konyha felszerelt, gépesített. A fürdő és a Wc külön helyiségben találhatók. Az ingatlan három külön bejáratú, zárható szobával rendelkezik ezért kiadásra nagyon jó választás! A Kandó Kálmán villamosmérnöki, a Bánki Donát gépész kara és más egyetemek a közvetlen közelben vannak! Az ingatlan több éve folyamatosan ki van adva, 2020. februárban új bérlők jönnek, így az ingatlan akár bérlőkkel, akár bérlők nélkül eladó. A közlekedés szintén jó, a 4-es metró 2 percen belül, a Blaha Lujza tér is 5-8 perc alatt elérhető. A közelben Lidl, a Teleki téri piac, patika. Nézze meg, tegyen ajánlatot.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 30 Nem van utca D
Szoba 18.4 Nem van utca D
Szoba 16 Nem van udvar É
Konyha 4.6
Fürdő 2
WC 1
Előszoba 9.5

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp I. ker.
Bem rakpart

280 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Reáltanoda utca

89 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Rózsadomb

169 988 500 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Rákoskert

59 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

étterem

Eladó Szálloda
Budaörs

89 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Bem rakpart

23 100 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Vágóhíd utca

114 155 000 Ft