Eladó Lakás Bp VIII. ker. Népszínház utca


Eladó Lakás

R434914
59 m²
3
II.
Jó (3)
utca

VIII. kerületben, a Népszínház utcában, egy rendezett, karbantartott, liftes házban kínálok megvételre egy 2. emeleti, csendes mellékutcára néző, 59 m2-es, 2 + 1 félszobás lakást. A Körút és a megújult II. János Pál Pápa tér is csupán pár percnyire, üzletek, piac a közelben és jó tömegközlekedés jellemzi a városrészt. A lakás világos, belmagassága (367 cm) révén galériázható, a helyiségei: tágas előszoba, ablakos konyha, külön WC és fürdőszoba, étkező (jelenleg dolgozó), nappali és abból nyíló hálószoba. A hálóban lévő beépített szekrény egy ajtó köré épült, amely átjárást biztosíthat a fürdőszobába (jelenleg be van polcolva, de igény szerint visszaállítható). A konyha és WC járólapos, a fürdőszoba csempézett, a szobák és az előszoba burkolata parketta, az étkező jó minőségű laminált padlós. A szobákban eredeti, fa nyílászárók; a bejárati ajtó és az étkező ablaka viszont cserélve lettek. A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet a konyhában elektromos bojler, a fürdőben pedig átfolyós gázmelegítő biztosítja. A közös költség: 20e Ft/hó (víz és szemét is benne). A lakáshoz tartozik egy saját, kb. 12 m2 zárható pince tároló. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, per, jelzálog és tehermentes. Ajánljuk minden korosztálynak, első lakást vásárlóknak, illetve akiknek fontos lehet a központi elhelyezkedés; a közelben található számos közép- és főiskola, egyetem. Jó választás lehet azok számára is, akik befektetésben gondolkoznak, hiszen kisebb átalakítással tökéletes lehet diákok számára.

Alapadatok

Azonosító R434914
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 43 900 000 Ft
Négyzetméter ár 744 068 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Népszínház utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton kívül
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)633-4041
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 59 m²
Valós 59 m²
Belmagasság 367

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény
Közös költség 20000 Ft
Közös költség megjegyzés korlátlan vízzel

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés VIII. kerületben, a Népszínház utcában, egy rendezett, karbantartott, liftes házban kínálok megvételre egy 2. emeleti, csendes mellékutcára néző, 59 m2-es, 2 + 1 félszobás lakást. A Körút és a megújult II. János Pál Pápa tér is csupán pár percnyire, üzletek, piac a közelben és jó tömegközlekedés jellemzi a városrészt. A lakás világos, belmagassága (367 cm) révén galériázható, a helyiségei: tágas előszoba, ablakos konyha, külön WC és fürdőszoba, étkező (jelenleg dolgozó), nappali és abból nyíló hálószoba. A hálóban lévő beépített szekrény egy ajtó köré épült, amely átjárást biztosíthat a fürdőszobába (jelenleg be van polcolva, de igény szerint visszaállítható). A konyha és WC járólapos, a fürdőszoba csempézett, a szobák és az előszoba burkolata parketta, az étkező jó minőségű laminált padlós. A szobákban eredeti, fa nyílászárók; a bejárati ajtó és az étkező ablaka viszont cserélve lettek. A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet a konyhában elektromos bojler, a fürdőben pedig átfolyós gázmelegítő biztosítja. A közös költség: 20e Ft/hó (víz és szemét is benne). A lakáshoz tartozik egy saját, kb. 12 m2 zárható pince tároló. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, per, jelzálog és tehermentes. Ajánljuk minden korosztálynak, első lakást vásárlóknak, illetve akiknek fontos lehet a központi elhelyezkedés; a közelben található számos közép- és főiskola, egyetem. Jó választás lehet azok számára is, akik befektetésben gondolkoznak, hiszen kisebb átalakítással tökéletes lehet diákok számára.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 13.5 Nem van utca
Szoba 22.8 Nem van utca
Szoba 8 Nem Nincs udvar
Konyha 3
Fürdő 4
WC 1
Közlekedő 7

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dembinszky utca

46 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp XIII. ker.
Lehel utca

6 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

132 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Balatonrendes

35 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton kívül

94 500 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

145 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

126 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

650 000 Ft