Eladó Lakás Bp VIII. ker. Szeszgyár utca


Eladó Lakás

R433792
53 m²
3
VI.
Újszerű (5)
udvar

A Kévés György által tervezett, közkedvelt, Ybl Miklós díjas lakóparkban VIII: kerületi Orczy negyedben megvételre kínálok egy 53 nm-es 1+2 szobás, 2004-ben épült ÚJSZERŰ állapotú, nagyon szép, világos műteremlakást. A műteremlakás különlegessége, hogy bár a belvárosban található, az egyik legkiválóbb közlekedésű helyen, mégis világos, csöndes, Kellemes térérzet, magas, amerikai konyhás nappali, háló, dolgozó, madárdalos, virágos terasz, elegáns berendezés és színvilág. A ház legjobb, legértékesebb szintje, itt lakik az egyik tervező építész is. A műteremlakáshoz zárható földszinti tároló és udvari autóbeálló vásárolható A társasház komoly megtakarítással rendelkezik, fejlődik. A közös költség 5 éve 16e Ft, a 24 órás portaszolgálattal együtt. Az havi rezsi– egyedi fogyasztásmérés alapján – csak 8-10 000 Ft /hó!!! A Blaha, Keleti, Nagyvárad tér, II. János Pál Pápa tér villamossal 3-5 percre, gyalog 15 percen belül elérhető. Van közvetlen járat a Deák térre, Nyugatihoz, Kálvin térre, Egészen kiváló a közlekedés. A lakópark közelében egyetemek, kórházak, iskolák, piacok, uszoda, parkok, posta, benzinkutak,... nagyon közel vannak.

Alapadatok

Azonosító R433792
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 38 500 000 Ft
Négyzetméter ár 726 415 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Szeszgyár utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton kívül
Emelet VI.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)967-7312
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 53 m²
Valós 53 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény
Közös költség 16.000 Ft

Épület

Épült 2004
Emeletek VI.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés A Kévés György által tervezett, közkedvelt, Ybl Miklós díjas lakóparkban VIII: kerületi Orczy negyedben megvételre kínálok egy 53 nm-es 1+2 szobás, 2004-ben épült ÚJSZERŰ állapotú, nagyon szép, világos műteremlakást. A műteremlakás különlegessége, hogy bár a belvárosban található, az egyik legkiválóbb közlekedésű helyen, mégis világos, csöndes, Kellemes térérzet, magas, amerikai konyhás nappali, háló, dolgozó, madárdalos, virágos terasz, elegáns berendezés és színvilág. A ház legjobb, legértékesebb szintje, itt lakik az egyik tervező építész is. A műteremlakáshoz zárható földszinti tároló és udvari autóbeálló vásárolható A társasház komoly megtakarítással rendelkezik, fejlődik. A közös költség 5 éve 16e Ft, a 24 órás portaszolgálattal együtt. Az havi rezsi– egyedi fogyasztásmérés alapján – csak 8-10 000 Ft /hó!!! A Blaha, Keleti, Nagyvárad tér, II. János Pál Pápa tér villamossal 3-5 percre, gyalog 15 percen belül elérhető. Van közvetlen járat a Deák térre, Nyugatihoz, Kálvin térre, Egészen kiváló a közlekedés. A lakópark közelében egyetemek, kórházak, iskolák, piacok, uszoda, parkok, posta, benzinkutak,... nagyon közel vannak.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 8 Igen van utca É
Szoba 7 Igen van utca É
Szoba 22 Nem van udvar DNY
Konyha 4
Erkély / Loggia 4
Fürdő WC-vel 4
Előszoba 2

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Recepcióvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely teremgarázs beálló vásárolható
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Bolgárkerék utca

41 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Attila út

79 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Teréz körút

79 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

48 858 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

79 429 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

103 393 267 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Wesselényi utca

36 900 000 Ft