Eladó Lakás Bp VIII. ker. Szigony utca


Eladó Lakás

R434178
64 m²
3
IX.
Felújított (4)
utca

VIII. kerület frekventált részén, a Corvin negyed szomszédságában, a Szigony utca elején, 5 percnyi sétára a körúttól eladó egy 9. emeleti, 64 nm2-es, erkélyes, három -külön bejáratú - szobás, kelet-nyugati tájolású lakás panelprogramos házban. Az ingatlan tehermentes, 2017-ben teljes körű felújításon esett át. Műanyag nyílászárók, jó lakóközösség, semmi áthallás, az emelet ezen szárnyán csak 2 lakás van zárható, közös plusz-erkély mögött. A lakás befektetésnek, kiadásra ideális elosztású de igény szerint könnyen ( gipszkarton fal ) visszaállíthatóak az eredeti állapotok a tágasabb tereket kedvelők számára. A lakásban bérlők vannak akik maradnának de 2 hónapos felmondási idővel el is tudnak költözni. A kilátás panorámás, látni a Gellért-hegyet, a budai dombokat, a konyha irányába pedig egy zöld park van az épület előtt. Közlekedés jó, pár perc séta a körút, a 4-6 villamos, a ház előtt van a 9-es busz és a 83-as troli megállója, a Klinikák metró megálló 5 perc séta. Remek lakás, remek lehetőség, ne tétovázzon, hívjon!

Alapadatok

Azonosító R434178
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 34 900 000 Ft
Négyzetméter ár 545 313 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Szigony utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton kívül
Emelet IX.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)633-4041
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 64 m²
Valós 64 m²
Belmagasság 280

Egyebek

Fűtés távfűtés
Fény napfényes
Közös költség 15000 Ft

Épület

Épült 1979
Emeletek X.
Lakásszám 51-
Szerkezet panel
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés VIII. kerület frekventált részén, a Corvin negyed szomszédságában, a Szigony utca elején, 5 percnyi sétára a körúttól eladó egy 9. emeleti, 64 nm2-es, erkélyes, három -külön bejáratú - szobás, kelet-nyugati tájolású lakás panelprogramos házban. Az ingatlan tehermentes, 2017-ben teljes körű felújításon esett át. Műanyag nyílászárók, jó lakóközösség, semmi áthallás, az emelet ezen szárnyán csak 2 lakás van zárható, közös plusz-erkély mögött. A lakás befektetésnek, kiadásra ideális elosztású de igény szerint könnyen ( gipszkarton fal ) visszaállíthatóak az eredeti állapotok a tágasabb tereket kedvelők számára. A lakásban bérlők vannak akik maradnának de 2 hónapos felmondási idővel el is tudnak költözni. A kilátás panorámás, látni a Gellért-hegyet, a budai dombokat, a konyha irányába pedig egy zöld park van az épület előtt. Közlekedés jó, pár perc séta a körút, a 4-6 villamos, a ház előtt van a 9-es busz és a 83-as troli megállója, a Klinikák metró megálló 5 perc séta. Remek lakás, remek lehetőség, ne tétovázzon, hívjon!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem van utca Nyugat
Szoba 13 Nem van utca
Szoba 13 Nem van utca
Konyha 4.9
Fürdő 5
WC 1.2
Közlekedő 12
Erkély / Loggia 4.9

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Bérlővan
Maradandó ingóságok Megbeszélés tárgya

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp XIII. ker.
Lehel utca

6 900 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Belváros

59 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária tér

45 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

85 300 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

38 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

36 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Nap utca

54 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Bécsi út

34 900 000 Ft