Eladó Lakás Bp X. ker. Téglavető utca


Eladó Lakás

R433677
54 m²
2
II.
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

X. kerület Óhegyen, a Téglavető utcában megvételre kínálunk csendes, zöld környezetben egy 54 m2-es, 2 szobás, átlagos állapotú, ERKÉLYES, konvektoros fűtésű lakást. Az ingatlan egy négyemeletes társasház II. emeletén helyezkedik el. Két teljes értékű szobája napfényes, K-NY-i tájolású, egyben és külön is megközelíthetőek. Kényelmes méretű ablakos konyhával és fürdőszobával, valamint külön mellékhelyiséggel rendelkezik. A lakásban az ablakok is ki lettek cserélve. A közös költség 9.000 Ft/hó. A négyemeletes társasház tiszta, rendezett, jól karbantartott, a lépcsőház frissen festett, a társasház elektromos hálózata felújított.A tömegközlekedés kiváló, 15 perc alatt elérhető a Blaha Lujza tér, Örs Vezér tere vagy Kőbánya-Kispest metró és vasút állomás is. Ha egy jó elosztású lakást szeretne kiváló közlekedéssel Budapest egyik legzöldebb részén, akkor jöjjön el, nézze meg. Nem fog csalódni.

Alapadatok

Azonosító R433677
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 26 000 000 Ft
Négyzetméter ár 481 481 Ft
Hely Budapest, X. kerület Téglavető utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Óhegy
Emelet II.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)930-4727
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 54 m²
Valós 54 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény
Közös költség 9000

Épület

Épült 1950
Emeletek IV.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés X. kerület Óhegyen, a Téglavető utcában megvételre kínálunk csendes, zöld környezetben egy 54 m2-es, 2 szobás, átlagos állapotú, ERKÉLYES, konvektoros fűtésű lakást. Az ingatlan egy négyemeletes társasház II. emeletén helyezkedik el. Két teljes értékű szobája napfényes, K-NY-i tájolású, egyben és külön is megközelíthetőek. Kényelmes méretű ablakos konyhával és fürdőszobával, valamint külön mellékhelyiséggel rendelkezik. A lakásban az ablakok is ki lettek cserélve. A közös költség 9.000 Ft/hó. A négyemeletes társasház tiszta, rendezett, jól karbantartott, a lépcsőház frissen festett, a társasház elektromos hálózata felújított.A tömegközlekedés kiváló, 15 perc alatt elérhető a Blaha Lujza tér, Örs Vezér tere vagy Kőbánya-Kispest metró és vasút állomás is. Ha egy jó elosztású lakást szeretne kiváló közlekedéssel Budapest egyik legzöldebb részén, akkor jöjjön el, nézze meg. Nem fog csalódni.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22 Nem van zöldudvar/kert Ny
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert K
Konyha 5
Fürdő 4
WC 1
Kamra 1
Közlekedő 4
Erkély / Loggia 4

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Mátyás tér

46 300 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Ó utca

78 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szerdahelyi utca

48 890 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Vadász utca

52 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Örkény

22 999 000 Ft

Eladó Házrész
Bp VIII. ker.
Baross utca

85 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szemere utca

700 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky utca

555 000 EUR