Eladó Lakás Bp XI. ker. Villányi út


Eladó Lakás

R434921
53 m²
2
IV.
Felújítandó (1)
udvar

XI. kerületben, a Feneketlen tónál kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 53 m2-es, 2 szobás, ABLAKOS konyhás, napfényes, csendes, cirkó fűtéses, udvari nézetű, felújítandó lakást. Az ingatlan szuper adottságokkal rendelkezik, minden helyiség ablakos és minden fal bontható, könnyedén amerikai konyhás nappali és 2 külön nyíló hálószobás lakássá alakítható és igény esetén 2 fürdő is kialakítható. Az épület 1920-ban épült, 4 szintes, LIFTES, kívül-belül jó állapotú. A közös költség 10.800 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. A környék: A Feneketlen tó minden évszakban varázslatosan gyönyörű, ha szeret futni, egy ilyen csodás környezetben a tó körüli futópályán megteheti vagy csak töltekezhet ezekből a fenomenális energiákból. Alle bevásárlóközpont pár perc séta, üzletek sokasága, éttermek, kávézók, Vegan Sweet vegán cukrászda, Budai arborétum, Gellért-hegy. Tökéletes lokáció, jó közlekedés, biztonságos környék ehhez nem fér kétség. KINEK AJÁNLOM? Ideális választás saját otthon megvalósítására, mivel felújítandó így saját ízlésének megfelelően alakíthatja. Itt minden készen áll, hogy megvalósítsa álmai otthonát. Tökéletes befektetés, könnyedén és gyorsan kiadható. A lakás per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 62.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434921
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 62 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 186 792 Ft
Hely Budapest, XI. kerület Villányi út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Feneketlen-tó
Emelet IV.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 53 m²
Valós 53 m²
Belmagasság 3.4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 10800 Ft
Közös költség megjegyzés a kk. korlátlan vízhasználatot tartalmaz

Épület

Épült 1920
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés XI. kerületben, a Feneketlen tónál kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 53 m2-es, 2 szobás, ABLAKOS konyhás, napfényes, csendes, cirkó fűtéses, udvari nézetű, felújítandó lakást. Az ingatlan szuper adottságokkal rendelkezik, minden helyiség ablakos és minden fal bontható, könnyedén amerikai konyhás nappali és 2 külön nyíló hálószobás lakássá alakítható és igény esetén 2 fürdő is kialakítható. Az épület 1920-ban épült, 4 szintes, LIFTES, kívül-belül jó állapotú. A közös költség 10.800 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. A környék: A Feneketlen tó minden évszakban varázslatosan gyönyörű, ha szeret futni, egy ilyen csodás környezetben a tó körüli futópályán megteheti vagy csak töltekezhet ezekből a fenomenális energiákból. Alle bevásárlóközpont pár perc séta, üzletek sokasága, éttermek, kávézók, Vegan Sweet vegán cukrászda, Budai arborétum, Gellért-hegy. Tökéletes lokáció, jó közlekedés, biztonságos környék ehhez nem fér kétség. KINEK AJÁNLOM? Ideális választás saját otthon megvalósítására, mivel felújítandó így saját ízlésének megfelelően alakíthatja. Itt minden készen áll, hogy megvalósítsa álmai otthonát. Tökéletes befektetés, könnyedén és gyorsan kiadható. A lakás per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 62.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14 Nem Nincs udvar NY
Szoba 20.3 Nem van udvar NY
Konyha 10
Előszoba 5
Fürdő WC-vel 4
Kamra 1.5
Tároló 6

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Tatárszentgyörgy

7 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hegedűs Gyula utca

84 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Árpád út

42 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Ferenciek tere

350 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Szent László út

45 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Nap utca

65 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Koszorú utca

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Villányi út

62 900 000 Ft