Eladó Lakás Bp XI. ker. Kánai út


Eladó Lakás

R433754
67 m²
3
I.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Eladó a XI ker. Tóvárosban egy tóra néző, 67m2-es nappali plusz két hálószobás, kádas/zuhanyzós fürdőszobás, plusz külön WC-s lakás 9m2-es erkéllyel. A lakás déli fekvésű, így az év kevésbé fényes 10 hónapjában is világos, a rekkenő nyári hőségben viszont a második emeleti lakás erkélye árnyékot ad a magasan delelő naptól. A Ház 2006-ban épült, - szemben számos új építésű társasházzal, nincsenek statikai problémái. A környéken a parkolás ingyenes, szabad hely mindig van, de igény esetén a lakáshoz a mélygarázsban gépkocsi beálló és tároló is vehető. A helyben lévő Sport 11 sport-komplexum edzőterem, squash és uszoda szolgáltatásait a lakópark lakói kedvezményesen vehetik igénybe. Az épület közvetlen szomszédságában bérelhető teniszpályák és focipályák vannak. A közelben több lovarda is van. A ház mellől induló 187-es busszal pár perc alatt el lehet érni a 4-es metró Kelenföldi végállomását, a 41-es villamos pedig egészen a Bécsi útig visz. Aki ismeri a Tóváros környezetét, az tudja, hogy miért jó itt élni. Aki még nem, annak javaslom, hogy tegyen egy sétát a környéken .Az ár irányár Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok!

Alapadatok

Azonosító R433754
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 64 900 000 Ft
Négyzetméter ár 968 657 Ft
Hely Budapest, XI. kerület Kánai út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kőérberek
Emelet I.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)967-7312
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 67 m²
Valós 67 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 23.000 Ft

Épület

Épült 2006
Emeletek VI.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés Eladó a XI ker. Tóvárosban egy tóra néző, 67m2-es nappali plusz két hálószobás, kádas/zuhanyzós fürdőszobás, plusz külön WC-s lakás 9m2-es erkéllyel. A lakás déli fekvésű, így az év kevésbé fényes 10 hónapjában is világos, a rekkenő nyári hőségben viszont a második emeleti lakás erkélye árnyékot ad a magasan delelő naptól. A Ház 2006-ban épült, - szemben számos új építésű társasházzal, nincsenek statikai problémái. A környéken a parkolás ingyenes, szabad hely mindig van, de igény esetén a lakáshoz a mélygarázsban gépkocsi beálló és tároló is vehető. A helyben lévő Sport 11 sport-komplexum edzőterem, squash és uszoda szolgáltatásait a lakópark lakói kedvezményesen vehetik igénybe. Az épület közvetlen szomszédságában bérelhető teniszpályák és focipályák vannak. A közelben több lovarda is van. A ház mellől induló 187-es busszal pár perc alatt el lehet érni a 4-es metró Kelenföldi végállomását, a 41-es villamos pedig egészen a Bécsi útig visz. Aki ismeri a Tóváros környezetét, az tudja, hogy miért jó itt élni. Aki még nem, annak javaslom, hogy tegyen egy sétát a környéken .Az ár irányár Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 8 Igen van zöldudvar/kert D
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert D
Konyha 5
Fürdő WC-vel 6
WC 1
Közlekedő 3
Előszoba 3
Erkély / Loggia 9
Tároló 0

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Közös kertvan
Játszótérvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely teremgarázs hely vásárolható
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 718 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

62 605 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

58 548 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 310 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szemere utca

700 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky utca

555 000 EUR

Eladó Önálló ház
Dabas

70 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

75 900 000 Ft