Eladó Lakás Bp XI. ker. Neszmélyi út


Eladó Lakás

R431729
148 m²
4
II.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBAN! XI. ker. kedvelt kertvárosi, zöldövezeti környezetében a Neszmélyi úton, eladóvá vált, egy 4 lakásos, energiatakarékos, társasházban lévő, 2011-ben új építésűként vásárolt, ma is ÚJSZERŰ, hibátlan, igényesen berendezett és folyamatosan karbantartott, EGYEDI PENTHOUSE jellegű ÁLOMLAKÁS. Az ingatlan, hatalmas, világos terekkel rendelkezik, melyekben egész nap vendégünk a NAPFÉNY. A lakás a szép, modern épület 2. emeletén (egyedüli lakásként), a legfelső szinten helyezkedik el, nettó 94 m2-es, 2+2 szobás, amerikai konyhás + egy ÓRIÁSI, 107 m2-es (körbe) ZÖLD TETŐS -TERASSZAL is rendelkezik. További helyiségei között megtalálható még egy tágas, világos fürdőszoba káddal, bidével és WC-vel, egy további külön WC, egy gardrób szoba és egy kényelmes előtér is. A fűtést és a meleg vizet egy Saunier Duval típusú belsőégésű kombi cirkó szolgáltatja. A járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, a parkettás hálószobákban és nappaliban radiátorok biztosítják a meleget. Az energiatakarékos kivitelezésnek köszönhetően a fűtésszámlája 10 e.Ft havonta. Kiépítésre került még a légkondicionálás, a riasztórendszer falon belüli vezetékezése, valamint a kandallóhoz szükséges kéménycső is. Az ablakok hőszigetelt alumínium redőnnyel felszereltek, a hálószobákban szúnyoghálóval felszerelve. A háznak egy mindenki által használható, 435 m2-es, öntözőrendszerrel ellátott, szépen karbantartott, közös kertje is van, melyet az I. és II. emeleti lakók élvezhetnek, mivel a földszinti lakások kertkapcsolatosak, ők a saját kertrészt használják. A telekre, a lakáshoz tartozóan 1 autóval be lehet állni, ez része a vételárnak. Az épület megközelítése gépkocsival egy automatizált kert és garázskapun keresztül történik. Továbbá kötelezően megvásárolandó (a ház 6 állásos teremgarázsában) 1 db további teremgarázs beálló, ára 3.8 M.Ft, illetve egy saját, száraz, zárt, 8 m2-es tároló is, további 1.2 M.Ft-ért. Tökéletes infrastrukturális adottságok mellett ajánlom figyelmébe ezt a gyönyörű otthont. Jöjjön el, nézze meg, itt biztos megtalálja azt amit keres!

Alapadatok

Azonosító R431729
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 123 600 000 Ft
Négyzetméter ár 1 314 894 Ft
Hely Budapest, XI. kerület Neszmélyi út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Őrmező
Emelet II.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)337-7160
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 94 m²
Valós 148 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 14800
Közös költség megjegyzés A közös költség a házzal kapcsolatos költségeket,valamint ház megtakarítási összegét takarékpénztárral együtt (ami 2019.szeptember végén jár le) tartalmazza.

Épület

Épült 2011
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBAN! XI. ker. kedvelt kertvárosi, zöldövezeti környezetében a Neszmélyi úton, eladóvá vált, egy 4 lakásos, energiatakarékos, társasházban lévő, 2011-ben új építésűként vásárolt, ma is ÚJSZERŰ, hibátlan, igényesen berendezett és folyamatosan karbantartott, EGYEDI PENTHOUSE jellegű ÁLOMLAKÁS. Az ingatlan, hatalmas, világos terekkel rendelkezik, melyekben egész nap vendégünk a NAPFÉNY. A lakás a szép, modern épület 2. emeletén (egyedüli lakásként), a legfelső szinten helyezkedik el, nettó 94 m2-es, 2+2 szobás, amerikai konyhás + egy ÓRIÁSI, 107 m2-es (körbe) ZÖLD TETŐS -TERASSZAL is rendelkezik. További helyiségei között megtalálható még egy tágas, világos fürdőszoba káddal, bidével és WC-vel, egy további külön WC, egy gardrób szoba és egy kényelmes előtér is. A fűtést és a meleg vizet egy Saunier Duval típusú belsőégésű kombi cirkó szolgáltatja. A járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, a parkettás hálószobákban és nappaliban radiátorok biztosítják a meleget. Az energiatakarékos kivitelezésnek köszönhetően a fűtésszámlája 10 e.Ft havonta. Kiépítésre került még a légkondicionálás, a riasztórendszer falon belüli vezetékezése, valamint a kandallóhoz szükséges kéménycső is. Az ablakok hőszigetelt alumínium redőnnyel felszereltek, a hálószobákban szúnyoghálóval felszerelve. A háznak egy mindenki által használható, 435 m2-es, öntözőrendszerrel ellátott, szépen karbantartott, közös kertje is van, melyet az I. és II. emeleti lakók élvezhetnek, mivel a földszinti lakások kertkapcsolatosak, ők a saját kertrészt használják. A telekre, a lakáshoz tartozóan 1 autóval be lehet állni, ez része a vételárnak. Az épület megközelítése gépkocsival egy automatizált kert és garázskapun keresztül történik. Továbbá kötelezően megvásárolandó (a ház 6 állásos teremgarázsában) 1 db további teremgarázs beálló, ára 3.8 M.Ft, illetve egy saját, száraz, zárt, 8 m2-es tároló is, további 1.2 M.Ft-ért. Tökéletes infrastrukturális adottságok mellett ajánlom figyelmébe ezt a gyönyörű otthont. Jöjjön el, nézze meg, itt biztos megtalálja azt amit keres!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25.13 Nem van zöldudvar/kert D-DNy-i
Szoba 10.73 Nem van zöldudvar/kert ÉNY-i
Szoba 14.51 Nem van zöldudvar/kert ÉK-i
Szoba 9 Nem van zöldudvar/kert ÉNY-i
Amerikai konyha 11.03
Fürdő WC-vel 6.3
WC 1.3
Közlekedő 6.72
Közlekedő 6.71
Egyéb 2.25
Terasz 107.24
Egyéb 10
Tároló 8

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Közös kertvan
Játszótérvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített gépesített konyha bútor , beépített dolgok.

További információk

Parkolóhely A vételár tartalmazza 1 autó részére telken belüli beálló, valamint teremgarázsban megvásárolandó 1 hely 3,8 M.Ft-ért.
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Falk Miksa utca

1 600 EUR

Kiadó Lakás
Bp I. ker.
Bem rakpart

300 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szövetség utca

65 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Akácfa utca

77 300 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

59 270 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

65 084 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

61 151 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 842 000 Ft