Eladó Lakás Bp XII. ker. Hajnóczy József utca.


Eladó Lakás

R428038
96 m²
3
I.
Felújított (4)
utca

Eladó a XII. kerületben, a Hajnóczy József utcában egy jó állapotú ház első emeletén egy 96 m2-es 3 szobás, erkélyes, teljes körűen felújított nagypolgári lakás. A fűtésrendszer teljes átépítésre került, a fűtést valamint meleg vizet Bosch kondenzációs kazán biztosítja. Az antik ajtók és ablakok teljeskörű felújításon estek át. Az előszobában nagyméretű, beépített szekrénysor található, a szobákban gardróbszekrények, melyek a vételár részét képezik, akárcsak a konyha teljes körűen felszerelt, gépesített bútorzata: Bosch hűtő, mosógép, indukciós főzőlap, sütő, valamint Siemens beépített mosógép. Az ivóvizet 6 szintes ozmózisos víztisztító biztosítja. A lakás egy zárt, saját használatú körfolyosóson keresztül közelíthető meg. A házban biciklitároló van. A környék minden szempontból tökéletes infrastruktúrát biztosít. Néhány személyes tárgy kivételével a lakás bútorozottan és teljes felszereltséggel eladó. Irányár: 73 Mft.

Alapadatok

Azonosító R428038
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 73 000 000 Ft
Négyzetméter ár 760 417 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Hajnóczy József utca.
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Krisztinaváros
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-2506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 96 m²
Valós 96 m²
Belmagasság 3.65

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 20.000

Épület

Épült 1920
Emeletek III.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés Eladó a XII. kerületben, a Hajnóczy József utcában egy jó állapotú ház első emeletén egy 96 m2-es 3 szobás, erkélyes, teljes körűen felújított nagypolgári lakás. A fűtésrendszer teljes átépítésre került, a fűtést valamint meleg vizet Bosch kondenzációs kazán biztosítja. Az antik ajtók és ablakok teljeskörű felújításon estek át. Az előszobában nagyméretű, beépített szekrénysor található, a szobákban gardróbszekrények, melyek a vételár részét képezik, akárcsak a konyha teljes körűen felszerelt, gépesített bútorzata: Bosch hűtő, mosógép, indukciós főzőlap, sütő, valamint Siemens beépített mosógép. Az ivóvizet 6 szintes ozmózisos víztisztító biztosítja. A lakás egy zárt, saját használatú körfolyosóson keresztül közelíthető meg. A házban biciklitároló van. A környék minden szempontból tökéletes infrastruktúrát biztosít. Néhány személyes tárgy kivételével a lakás bútorozottan és teljes felszereltséggel eladó. Irányár: 73 Mft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22 Nem van utca ÉK
Szoba 17.75 Nem van utca ÉK
Szoba 18.65 Nem van udvar NY
Konyha 18.17
Előszoba 8.14
Fürdő 4.98
WC 1
Kamra 2.24
Erkély / Loggia 2.38

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rákoskeresztúr

48 000 000 Ft

Eladó Házrész
Pomáz
Diófa

20 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Hajós utca

1 400 EUR

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

11 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Érd
Érd parkváros

60 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Érd parkváros

56 000 000 Ft

Eladó Lakás
Érd

41 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Marek József utca

65 900 000 Ft