Eladó Lakás Bp XII. ker. Városkúti út


Eladó Lakás

R428678
67 m²
3
II.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

XII. kerület, Városkúti úton, az 1960-as években épült, jól karbantartott, 3 emeletes téglaházban eladó egy második emeleti, panorámás kilátású (szomszéd ház teteje kicsit belelóg), csendes, 67 m2-es, amerikai konyhás nappali étkezővel és két külön nyíló hálószobás, nagy erkélyes, szinte azonnal birtokba vehető öröklakás. Az ingatlan néhány éve teljeskörűen, minőségi anyagokkal és egyedileg kialakítva lett felújítva. Klimatizált és különleges világítás technika teszi még hangulatosabbá a lakást. A fűtést és a meleg vizet kombi gázcirkó készülék biztosítja, és a hideg burkolatok alatt padlófűtés van. Asztalos által készített konyhabútor és a minőségi AEG konyhagépek (tűzhely, főzőlap, beépített mikró, szagelszívó, mosogatógép), hűtő és borhűtő az ár részét képezik. A lakáshoz tartozik egy garázsbeálló és egy 4 m2-es tároló, ami kötelezően megvásárolandó az ingatlannal. Az irányár a lakásra 59 M Ft, a garázsra és a tárolóra együttesen 3 M Ft. A környék, az infrastruktúra és a közlekedés nagyon jó!!

Alapadatok

Azonosító R428678
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 59 000 000 Ft
Négyzetméter ár 880 597 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Városkúti út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kútvölgy
Emelet II.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)770-3634
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 67 m²
Valós 67 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 15000
Közös költség megjegyzés alap dolgok és a garázs költsége is benne van

Épület

Épült 1960
Emeletek III.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés XII. kerület, Városkúti úton, az 1960-as években épült, jól karbantartott, 3 emeletes téglaházban eladó egy második emeleti, panorámás kilátású (szomszéd ház teteje kicsit belelóg), csendes, 67 m2-es, amerikai konyhás nappali étkezővel és két külön nyíló hálószobás, nagy erkélyes, szinte azonnal birtokba vehető öröklakás. Az ingatlan néhány éve teljeskörűen, minőségi anyagokkal és egyedileg kialakítva lett felújítva. Klimatizált és különleges világítás technika teszi még hangulatosabbá a lakást. A fűtést és a meleg vizet kombi gázcirkó készülék biztosítja, és a hideg burkolatok alatt padlófűtés van. Asztalos által készített konyhabútor és a minőségi AEG konyhagépek (tűzhely, főzőlap, beépített mikró, szagelszívó, mosogatógép), hűtő és borhűtő az ár részét képezik. A lakáshoz tartozik egy garázsbeálló és egy 4 m2-es tároló, ami kötelezően megvásárolandó az ingatlannal. Az irányár a lakásra 59 M Ft, a garázsra és a tárolóra együttesen 3 M Ft. A környék, az infrastruktúra és a közlekedés nagyon jó!!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 26 Nem van zöldudvar/kert Ny
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 10 Igen van zöldudvar/kert K
Konyha 8
Erkély / Loggia 11
Fürdő WC-vel 6
Előszoba 2
Közlekedő 3

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Közös kertvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Konyhabútor gépekkel és a beépített dolgok

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

7 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Vízafogó

58 950 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Erzsébet királyné útja

32 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Vízafogó

61 650 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.