Eladó Lakás Bp XII. ker. Kiss János Altábornagy utca


Eladó Lakás

R432361
73 m²
3
I.
Újszerű (5)
utca

A Kiss János altábornagy utca csendes, egyirányú részén, eladó egy frissen és teljes körűen felújított, dupla komfortos lakás. Az erkélyes nappali a Kiss János altábornagy utca felé, a hálószobák egy teljesen csöndes, zöld, fás és borostyános belső kertre néznek. Fűtése, újra bélelt kémény, új gázvezetékek, 93%-os hatásfokú Immergas Victrix 24 TT 2 ERP kondenzációs kombi cirkó gázkazán, kiváló minőségű és stílusos Viking alumínium radiátorok, WiFi-n keresztül (akár távolról is) programozható digitális termosztát. Konyha: egyedileg méretre készített, teljes értékű, teljesen gépesített konyha hatalmas étkezőpulttal. Beépített páraelszívó, indukciós főzőlap, légkeveréses sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, kombinált hűtő/fagyasztó (210/79 l) – minden készülék IKEA-s, 5 év garanciával. TEKA mosogatótál és csaptelep. Előkészített, könnyen hozzáférhető, mégis rejtett hely és kiállások a mosógépnek az étkezőpult alatt. Dupla komfort: az előtérből nyílik a fürdőkádas fürdőszoba (aszimmetrikus kád, zuhanyzó funkcióval, behajtható üvegparavánnal), valamint külön, szintén fűtött helyiségben a kézmosós WC (itt található a kazán is). A második, zuhanyzóval és WC-vel is felszerelt fürdőszoba privát, kizárólag a kisebbik szobából közelíthető meg. Hansgrohe csaptelepek és zuhanyszett, kerámia IKEA mosdótálak és szekrények, tükörbe integrált ledes világítás, kivezetett és külön kapcsolható páraelszívók, minden helyiségből ablakok a lichthófra, törölközőszárítós radiátorok + fűtőpatron a nyári hónapokra, Grohe WC-k (a csésze, a nyomólap és a csillapított ülőkék egyaránt), TEKA kiegészítők. Új, műanyag ablakok, biztonsági ajtó, új beltéri ajtók. Minden szobába külön-külön a bejárattól bevezetett koaxiális kábelek (UPC van a házban). Új villanyvezeték-rendszer, a legnagyobb biztonság érdekében életvédelmi (FI) relével. Új víz és lefolyóvezeték-rendszer. A parketta az eredetileg is meglévő tölgy, újra csiszolva és lakkozva selyemfényű lakkal. Tehermentes, azonnal költözhető!!

Alapadatok

Azonosító R432361
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 79 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 094 521 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Kiss János Altábornagy utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Németvölgy
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 73 m²
Valós 73 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 13000
Közös költség megjegyzés szokásos

Épület

Épült 1938
Emeletek V.
Lakásszám 11-15
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés A Kiss János altábornagy utca csendes, egyirányú részén, eladó egy frissen és teljes körűen felújított, dupla komfortos lakás. Az erkélyes nappali a Kiss János altábornagy utca felé, a hálószobák egy teljesen csöndes, zöld, fás és borostyános belső kertre néznek. Fűtése, újra bélelt kémény, új gázvezetékek, 93%-os hatásfokú Immergas Victrix 24 TT 2 ERP kondenzációs kombi cirkó gázkazán, kiváló minőségű és stílusos Viking alumínium radiátorok, WiFi-n keresztül (akár távolról is) programozható digitális termosztát. Konyha: egyedileg méretre készített, teljes értékű, teljesen gépesített konyha hatalmas étkezőpulttal. Beépített páraelszívó, indukciós főzőlap, légkeveréses sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, kombinált hűtő/fagyasztó (210/79 l) – minden készülék IKEA-s, 5 év garanciával. TEKA mosogatótál és csaptelep. Előkészített, könnyen hozzáférhető, mégis rejtett hely és kiállások a mosógépnek az étkezőpult alatt. Dupla komfort: az előtérből nyílik a fürdőkádas fürdőszoba (aszimmetrikus kád, zuhanyzó funkcióval, behajtható üvegparavánnal), valamint külön, szintén fűtött helyiségben a kézmosós WC (itt található a kazán is). A második, zuhanyzóval és WC-vel is felszerelt fürdőszoba privát, kizárólag a kisebbik szobából közelíthető meg. Hansgrohe csaptelepek és zuhanyszett, kerámia IKEA mosdótálak és szekrények, tükörbe integrált ledes világítás, kivezetett és külön kapcsolható páraelszívók, minden helyiségből ablakok a lichthófra, törölközőszárítós radiátorok + fűtőpatron a nyári hónapokra, Grohe WC-k (a csésze, a nyomólap és a csillapított ülőkék egyaránt), TEKA kiegészítők. Új, műanyag ablakok, biztonsági ajtó, új beltéri ajtók. Minden szobába külön-külön a bejárattól bevezetett koaxiális kábelek (UPC van a házban). Új villanyvezeték-rendszer, a legnagyobb biztonság érdekében életvédelmi (FI) relével. Új víz és lefolyóvezeték-rendszer. A parketta az eredetileg is meglévő tölgy, újra csiszolva és lakkozva selyemfényű lakkal. Tehermentes, azonnal költözhető!!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca ÉNY
Szoba 17.82 Nem van udvar DK
Szoba 12.05 Nem van udvar DK
Amerikai konyha 12
Fürdő 3
Fürdő WC-vel 2.59
WC 1.44
Előszoba 5.56
Erkély / Loggia 3.54

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok minden ami jelenleg benne van

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
István út

300 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Bem rakpart

23 100 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.

51 990 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

600 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Tímár utca

25 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Csontváry Koszka Tivadar utca

28 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Budaliget

87 140 500 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Budaliget

148 934 900 Ft