Eladó Lakás Bp XII. ker. Sashegy


Eladó Lakás

R435852
150 m²
6
Földszint
Felújítandó (1)
zöldudvar/kert

KIZÁRÓLAG A CDC INGATLAN KÍNÁLATÁBAN! SASHEGYEN ÖRÖKPANORÁMÁS, NAGY TERASZOS LAKÁS ELADÓ! XII. kerületben kínálom megvételre ezt a hivatalosan 123 m2-es, a valóságban 150 m2-es, belső 3 szintes, 4 + 1 félszobás, 2 fürdőszobás, cirkófűtéses, napfényes, felújítandó, PANORÁMÁS lakást GARÁZZSAL. A lakás kiválóan alakítható, szinte minden fal bontható, rengeteg lehetőséget rejt. Az előszobába érkezünk, balra található a konyha és mellette egy nagy méretű ablakos kamra, igény esetén ezek összenyitásával hatalmas amerikai konyhás étkező is kialakítható. A bejárattal szemben tároló, WC és a lépcsőház található, jobbra is tároló és mellette egy kertre néző szoba, tovább haladva egy hatalmas nappaliba érkezünk, 15 m2-es teraszkapcsolatos csodálatos ÖRÖKPANORÁMÁVAL. A legfelső szinten két külön nyíló, kertre néző szoba, fürdőszoba és egy gardróbszoba található. Az alsó szinten egy szoba és egy fürdőszoba + WC található. Az épület 1977-ben épült, 2 szintes, szinteltolásos, 4 lakásos, kívülről klinker téglával burkolt, jó állapotú. A lakáshoz tartozik egy utcai bejárattal rendelkező, külön álló, szigetelt, távirányítós rendszerrel működő önálló garázs és előtte egy felszíni beálló és 50 m2-es saját kert. Jó infrastruktúra, iskola, óvoda, élelmiszerüzletek a környéken.

Alapadatok

Azonosító R435852
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 159 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 292 683 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Sashegy
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Sashegy
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 123 m²
Valós 150 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség megjegyzés nincs közös költség

Épület

Épült 1977
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés KIZÁRÓLAG A CDC INGATLAN KÍNÁLATÁBAN! SASHEGYEN ÖRÖKPANORÁMÁS, NAGY TERASZOS LAKÁS ELADÓ! XII. kerületben kínálom megvételre ezt a hivatalosan 123 m2-es, a valóságban 150 m2-es, belső 3 szintes, 4 + 1 félszobás, 2 fürdőszobás, cirkófűtéses, napfényes, felújítandó, PANORÁMÁS lakást GARÁZZSAL. A lakás kiválóan alakítható, szinte minden fal bontható, rengeteg lehetőséget rejt. Az előszobába érkezünk, balra található a konyha és mellette egy nagy méretű ablakos kamra, igény esetén ezek összenyitásával hatalmas amerikai konyhás étkező is kialakítható. A bejárattal szemben tároló, WC és a lépcsőház található, jobbra is tároló és mellette egy kertre néző szoba, tovább haladva egy hatalmas nappaliba érkezünk, 15 m2-es teraszkapcsolatos csodálatos ÖRÖKPANORÁMÁVAL. A legfelső szinten két külön nyíló, kertre néző szoba, fürdőszoba és egy gardróbszoba található. Az alsó szinten egy szoba és egy fürdőszoba + WC található. Az épület 1977-ben épült, 2 szintes, szinteltolásos, 4 lakásos, kívülről klinker téglával burkolt, jó állapotú. A lakáshoz tartozik egy utcai bejárattal rendelkező, külön álló, szigetelt, távirányítós rendszerrel működő önálló garázs és előtte egy felszíni beálló és 50 m2-es saját kert. Jó infrastruktúra, iskola, óvoda, élelmiszerüzletek a környéken.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25 Nem van zöldudvar/kert K
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Közlekedő 10 van
Konyha 15
Kamra 12
Tároló 4
Terasz 15
Előszoba 12
Közlekedő 8
Fürdő WC-vel 4
Fürdő 4
WC 1
WC 1
Tároló 2

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Közös kertvan
Maradandó ingóságok Teljes berendezés.

További információk

Parkolóhely 1 külön garázs szigetelt, távirányítós nyitással és egy felszíni beálló.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Gellérthegy

299 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

2 500 EUR

Eladó Önálló ház
Hernád

68 750 000 Ft

Eladó Önálló ház
Pánd

18 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hollán Ernő utca

99 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rottenbiller utca

73 000 000 Ft

Eladó Szálloda
Martfű

92 900 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Bp II. ker.
Gazda utca

3 400 EUR