Eladó Lakás Bp XIII. ker. Petneházy utca


Eladó Lakás

R434620
32 m²
1
IV.
Újszerű (5)
utca

XIII. kerületben, a Petneházy utcában kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 32 m2-es, kitűnő elosztású, amerikai konyhás, egyedi mérésű házközponti fűtéses, napfényes, újszerű állapotú, csendes, klimatizált, utcai nézetű lakást. Jó infrastruktúra, üzletek sokasága, LIDL Tesco express, Rossmann, virágbolt, Oxigén wellness, Önkormányzat Béke téren. Kiváló a közlekedés, a 14-es villamos, 105-ös busz pár perc sétával elérhető. KINEK AJÁNLOM? Első lakást keresőknek, diákoknak tökéletes választás. Ideális befektetés, alacsony fenntartási költségű és gyorsan kiadható. A beépített konyhabútor és a lakásban lévő teljes berendezés az ágy, a TV és a szárító kivételével az ár részét képezi. Irányár: 31.5000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434620
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 31 500 000 Ft
Négyzetméter ár 984 375 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Petneházy utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Angyalföld
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 32 m²
Valós 32 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 12000 Ft
Közös költség megjegyzés fűtés átalánydíja, ami hideg vizet, meleg vizet tartalmaz 12-14 ezer havonta és év végén órák szerint elszámolnak.

Épület

Épült 2005
Emeletek VII.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés XIII. kerületben, a Petneházy utcában kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 32 m2-es, kitűnő elosztású, amerikai konyhás, egyedi mérésű házközponti fűtéses, napfényes, újszerű állapotú, csendes, klimatizált, utcai nézetű lakást. Jó infrastruktúra, üzletek sokasága, LIDL Tesco express, Rossmann, virágbolt, Oxigén wellness, Önkormányzat Béke téren. Kiváló a közlekedés, a 14-es villamos, 105-ös busz pár perc sétával elérhető. KINEK AJÁNLOM? Első lakást keresőknek, diákoknak tökéletes választás. Ideális befektetés, alacsony fenntartási költségű és gyorsan kiadható. A beépített konyhabútor és a lakásban lévő teljes berendezés az ágy, a TV és a szárító kivételével az ár részét képezi. Irányár: 31.5000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca É
Amerikai konyha 6
Közlekedő 4
WC 1
Fürdő 3

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok A beépített konyhabútor és a lakásban lévő teljes berendezés az ágy, a TV és a szárító kivételével az ár részét képezi.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Tímár utca

25 800 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Alkotmány utca

500 EUR

Eladó Önálló ház
Kecskemét

5 300 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Bokréta utca

28 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébet Krt.

23 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Bethlen Gábor utca

31 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Bonyhádi út

41 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Szondi utca

94 600 000 Ft