Eladó Lakás Bp XIII. ker. Szabolcs utca


Eladó Lakás

R431248
38 m²
1
II.
Felújított (4)
udvar

Felújított, 2. emeleti, csendes, udvari nézetű, világos, 32 m2-es, gázkonvektoros fűtésű, 1 szobás lakást kínálunk megvételre a XIII. kerületben, pár perc sétára a Lehet téri metró megállótól! Az ingatlanon teljes felújítást végeztek 2017-ben. A villanyvezetékek, a burkolatok és a lakás belső vakolatai is mind megújultak. A nappaliban egy 6 m2-es galéria került kialakításra, a lépcső alatt ügyesen megtervezett pakoló helyekkel. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A fürdőszoba zuhanyfülkével és wc-vel lett kialakítva, szellőzése ablakkal megoldott. A lakást jó szívvel ajánlom azoknak, akiknek fontos a jó infrastruktúra és a belváros, a metró közelsége. A költözés 2019.08.01.-től lehetséges, jelenleg bérlők vannak. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Részletekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 27,2 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R431248
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 27 200 000 Ft
Négyzetméter ár 850 000 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Szabolcs utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Lőportárdűlő
Emelet II.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda József A. utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 32 m²
Valós 38 m²
Belmagasság 3.5

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény
Közös költség 8000
Közös költség megjegyzés Szokásos dolgok.

Épület

Épült 1900
Emeletek III.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés Felújított, 2. emeleti, csendes, udvari nézetű, világos, 32 m2-es, gázkonvektoros fűtésű, 1 szobás lakást kínálunk megvételre a XIII. kerületben, pár perc sétára a Lehet téri metró megállótól! Az ingatlanon teljes felújítást végeztek 2017-ben. A villanyvezetékek, a burkolatok és a lakás belső vakolatai is mind megújultak. A nappaliban egy 6 m2-es galéria került kialakításra, a lépcső alatt ügyesen megtervezett pakoló helyekkel. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A fürdőszoba zuhanyfülkével és wc-vel lett kialakítva, szellőzése ablakkal megoldott. A lakást jó szívvel ajánlom azoknak, akiknek fontos a jó infrastruktúra és a belváros, a metró közelsége. A költözés 2019.08.01.-től lehetséges, jelenleg bérlők vannak. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Részletekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 27,2 M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 19.17 Nem van udvar
Konyha 9.44
Fürdő WC-vel 3.5
Egyéb 6

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Konyhabútor.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.

30 500 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Dózsa György út

289 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Zichy Jenő utca

38 590 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Katona József utca

36 490 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Balatonfüred
Rizling utca

70 000 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Balatonföldvár

65 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Ilonatelep

68 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Sopron

136 000 000 Ft