Eladó Lakás Bp XIII. ker. Balzac utca


Eladó Lakás

R432256
80 m²
3
Földszint
Felújított (4)
utca

XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a Nyugati pályaudvar közelében, a Balzac utcában megvételre kínálunk egy 80 m²-es, magasföldszinten elhelyezkedő (I. emeletnek megfelelő), KÉT KÜLÖN LAKÁSSÁ alakított (45 m²-es másfél szobás és egy 35 m²-es 1 szobás), teljes körűen felújított, utcai nézetű, világos, azonnal költözhető, tehermentes öröklakást. A 35 m²-es ingatlan bejárata zárt lépcsőházból nyílik, szobája gardróbbal kialakított, belső tere 12 m²-es galériával növelt. Fürdőszobája zuhanyzós, a mellékhelyiség szeparált. A 45 m²-es ingatlan a hátsó udvar felől közelíthető meg, bejárata „saját” folyosórészről nyílik. Szobái külön bejáratúak, hálószobája csendes udvarra néz. A nappali utcára néz, tágas, gardróbbal és 8 m²-es galériával kialakított. Az átalakítás során teljes körű gépészeti felújítás történt, új hangszigetelt ablakok kerültek beépítésre elektromos alumínium redőnnyel, riasztó kiépítés, illetve klíma előkészítés történt. A világítás LED fényforrással megoldott. A fűtést MIKA gázkazán biztosítja a meleg vizet villanybojler szolgáltatja mindkét lakásban külön-külön. Az irányár tartalmazza a gépesített konyhabútort, mely a vevő igényei szerint kerül kialakításra a meglévő kiállásokhoz igazodva. Az ingatlanok külön bejárattal és mérőórákkal (víz, gáz, villany) rendelkeznek, jogi különválasztásuk ügyvédi használati megosztással megoldott. Ideális választás befektetésnek kiadásra vagy akár olyan élethelyzet megoldására, ahol közel akarnak lakni egymáshoz, de mégis külön birodalomban.

Alapadatok

Azonosító R432256
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 74 000 000 Ft
Négyzetméter ár 925 000 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Balzac utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)930-4727
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 80 m²
Valós 80 m²
Belmagasság 3.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 25000 Ft

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a Nyugati pályaudvar közelében, a Balzac utcában megvételre kínálunk egy 80 m²-es, magasföldszinten elhelyezkedő (I. emeletnek megfelelő), KÉT KÜLÖN LAKÁSSÁ alakított (45 m²-es másfél szobás és egy 35 m²-es 1 szobás), teljes körűen felújított, utcai nézetű, világos, azonnal költözhető, tehermentes öröklakást. A 35 m²-es ingatlan bejárata zárt lépcsőházból nyílik, szobája gardróbbal kialakított, belső tere 12 m²-es galériával növelt. Fürdőszobája zuhanyzós, a mellékhelyiség szeparált. A 45 m²-es ingatlan a hátsó udvar felől közelíthető meg, bejárata „saját” folyosórészről nyílik. Szobái külön bejáratúak, hálószobája csendes udvarra néz. A nappali utcára néz, tágas, gardróbbal és 8 m²-es galériával kialakított. Az átalakítás során teljes körű gépészeti felújítás történt, új hangszigetelt ablakok kerültek beépítésre elektromos alumínium redőnnyel, riasztó kiépítés, illetve klíma előkészítés történt. A világítás LED fényforrással megoldott. A fűtést MIKA gázkazán biztosítja a meleg vizet villanybojler szolgáltatja mindkét lakásban külön-külön. Az irányár tartalmazza a gépesített konyhabútort, mely a vevő igényei szerint kerül kialakításra a meglévő kiállásokhoz igazodva. Az ingatlanok külön bejárattal és mérőórákkal (víz, gáz, villany) rendelkeznek, jogi különválasztásuk ügyvédi használati megosztással megoldott. Ideális választás befektetésnek kiadásra vagy akár olyan élethelyzet megoldására, ahol közel akarnak lakni egymáshoz, de mégis külön birodalomban.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24 Nem van utca K
Szoba 24 Nem van utca K
Szoba 9 Nem van udvar Ny
Konyha 4
Fürdő 3
Előszoba 3
WC 1
Egyéb 8
Konyha 10
Fürdő WC-vel 3
Egyéb 12

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Baross utca

82 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Péterfy Sándor utca

55 000 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre

57 890 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Gárdonyi Géza utca

84 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

63 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

63 000 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XIV. ker.
Ungvár utca

65 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XIV. ker.
Laky Adolf utca

250 000 Ft