Eladó Lakás Bp XIII. ker. Kádár utca


Eladó Lakás

R435743
79 m²
3
II.
Felújított (4)
utca

ÚJLIPÓTVÁROSBAN, KÖZEL A NYUGATI TÉRHEZ, II. EMELETI INGATLAN ELADÓ! XIII. kerületben, a Kádár utcában kínálom megvételre ezt a 79 m2-es, 3 külön nyíló szobás, utcai nézetű, 2023-ban felújított, cirkófűtéses ingatlant egy rendezett, LIFTES házban. Az ingatlan jelenleg irodai funkciónak megfelelő, de igény esetén minden könnyedén visszaállítható. Mivel irodaként funkcionál jelenleg, ezért a három különálló szoba mellett van egy félszoba, ami a korábbi fürdőszobából lett kialakítva. A környéken az infrastruktúra páratlan. A rugalmas közlekedést az M3-as Metro, 4-es és a 6-os villamos 1-2 perc séta. A Nyugati tér, Westend, Decatlon, Jászai Mari tér, kávézók, éttermek, üzletek sokasága mind egy karnyújtásnyira. Nagyon közel a Duna part, Szent István park, varázslatos virágzó növényekkel és szökőkúttal. A Budai hegyek és Margitsziget kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek. A Sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus stranddal. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált. Tökéletes választás irodának, egészségközpontnak. Minimális ráfordítással varázslatos otthonná alakítható. Irányár: 74.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435743
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 74 900 000 Ft
Négyzetméter ár 948 101 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Kádár utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 79 m²
Valós 79 m²
Belmagasság 3.4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés ÚJLIPÓTVÁROSBAN, KÖZEL A NYUGATI TÉRHEZ, II. EMELETI INGATLAN ELADÓ! XIII. kerületben, a Kádár utcában kínálom megvételre ezt a 79 m2-es, 3 külön nyíló szobás, utcai nézetű, 2023-ban felújított, cirkófűtéses ingatlant egy rendezett, LIFTES házban. Az ingatlan jelenleg irodai funkciónak megfelelő, de igény esetén minden könnyedén visszaállítható. Mivel irodaként funkcionál jelenleg, ezért a három különálló szoba mellett van egy félszoba, ami a korábbi fürdőszobából lett kialakítva. A környéken az infrastruktúra páratlan. A rugalmas közlekedést az M3-as Metro, 4-es és a 6-os villamos 1-2 perc séta. A Nyugati tér, Westend, Decatlon, Jászai Mari tér, kávézók, éttermek, üzletek sokasága mind egy karnyújtásnyira. Nagyon közel a Duna part, Szent István park, varázslatos virágzó növényekkel és szökőkúttal. A Budai hegyek és Margitsziget kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek. A Sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus stranddal. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált. Tökéletes választás irodának, egészségközpontnak. Minimális ráfordítással varázslatos otthonná alakítható. Irányár: 74.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 27 Nem van utca
Szoba 22 Nem van utca
Szoba 12.5 Nem Nincs udvar
Szoba 7 Igen Nincs udvar
WC 1.5
WC 1.5
Előszoba 9

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Sorház
Bp XIX. ker.
Baross utca

90 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Cinkota

77 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVII. ker.
Kaszáló utca

47 990 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Toldy Ferenc utca

70 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Baross utca

145 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Rökk Szilárd utca

74 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Balázs Béla utca

69 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Dózsa György út

56 000 000 Ft