Eladó Lakás Bp XIII. ker. Katona József utca


Eladó Lakás

R435120
44 m²
2
I.
Felújított (4)
utca

SZUPER LEHETŐSÉG! ÚJLIPÓTVÁROSBAN, KÖZEL A DUNAPARTHOZ, TRENDI, FIATALOS, NAPFÉNYES LAKÁS ELADÓ! XIII. kerületben, a Katona József utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, hivatalosan 40 m2-es, de a valóságban 44 m2-es, kitűnő elosztású, amerikai konyhás nappali + külön nyíló szobás, NY-i és K-i tájolású, napfényes, utcai nézetű, 3 éve teljes körűen és igényesen felújított, cirkófűtéses lakást. A LAKÁS: Az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, ami K-i fekvésű, így főzés közben élvezheti a felkelő nap sugarait és az ablakban zöld fűszereket tud termeszteni, ami csodás gasztronómiai ízhatást eredményez. Továbbhaladva balra lesz a közlekedő, ahonnan balra a fürdőszoba nyílik és tovább haladva jobbra található a NY-i tájolású, napfényben úszó, utcai nézetű szoba. A lakás csendes, átszellőztethető és nagyon világos, napfényes. A ház 1910-ben épült, 6 szintes, kívül-belül jó állapotú, LIFTES, fiatalos, kulturált lakóközösséggel. A közös költség 10.800 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. KÖRNYÉK: Az infrastruktúra páratlan. A rugalmas közlekedést a villamos és az M 3-as metrómegálló, gyalogosan 1-2 perces közelsége biztosítja. Jászai Mari tér, kávézók, éttermek, üzletek sokasága várja az itt élőket. A Duna-part, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek, bankok, Rossmann, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő, valamint a szórakozási lehetőségek csak egy karnyújtásnyira. Nagyon közel a Duna part, Szent István park, varázslatos virágzó növényekkel és szökőkúttal. A Budai hegyek és Margitsziget kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha maguk mögött hagynák a nyüzsgő város zaját. A Sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus stranddal. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A TÖKÉLETES LOKÁCIÓTÉS A KÉNYELMET! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A vételár részét képezi a beépített konyhabútor. Irányár: 59.500.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435120
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 59 500 000 Ft
Négyzetméter ár 1 487 500 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Katona József utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 40 m²
Valós 44 m²
Belmagasság 3.3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 10 800 Ft
Közös költség megjegyzés Takarítás, szemét szállítás díját és felújítási alapot, valamint korlátlan vízhasználatot tartalmaz a közös költség

Épület

Épült 1910
Emeletek VI.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés SZUPER LEHETŐSÉG! ÚJLIPÓTVÁROSBAN, KÖZEL A DUNAPARTHOZ, TRENDI, FIATALOS, NAPFÉNYES LAKÁS ELADÓ! XIII. kerületben, a Katona József utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, hivatalosan 40 m2-es, de a valóságban 44 m2-es, kitűnő elosztású, amerikai konyhás nappali + külön nyíló szobás, NY-i és K-i tájolású, napfényes, utcai nézetű, 3 éve teljes körűen és igényesen felújított, cirkófűtéses lakást. A LAKÁS: Az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, ami K-i fekvésű, így főzés közben élvezheti a felkelő nap sugarait és az ablakban zöld fűszereket tud termeszteni, ami csodás gasztronómiai ízhatást eredményez. Továbbhaladva balra lesz a közlekedő, ahonnan balra a fürdőszoba nyílik és tovább haladva jobbra található a NY-i tájolású, napfényben úszó, utcai nézetű szoba. A lakás csendes, átszellőztethető és nagyon világos, napfényes. A ház 1910-ben épült, 6 szintes, kívül-belül jó állapotú, LIFTES, fiatalos, kulturált lakóközösséggel. A közös költség 10.800 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. KÖRNYÉK: Az infrastruktúra páratlan. A rugalmas közlekedést a villamos és az M 3-as metrómegálló, gyalogosan 1-2 perces közelsége biztosítja. Jászai Mari tér, kávézók, éttermek, üzletek sokasága várja az itt élőket. A Duna-part, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek, bankok, Rossmann, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő, valamint a szórakozási lehetőségek csak egy karnyújtásnyira. Nagyon közel a Duna part, Szent István park, varázslatos virágzó növényekkel és szökőkúttal. A Budai hegyek és Margitsziget kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha maguk mögött hagynák a nyüzsgő város zaját. A Sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus stranddal. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A TÖKÉLETES LOKÁCIÓTÉS A KÉNYELMET! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A vételár részét képezi a beépített konyhabútor. Irányár: 59.500.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca NY
Szoba 9 Nem van udvar K
Amerikai konyha 6
Közlekedő 5
Fürdő WC-vel 6
Pince 7

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok beépített konyhabútor

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Sorház
Gyenesdiás

36 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Ipoly utca

41 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Szent László út

45 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Vízafogó

43 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rózsahegy utca

139 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Vonyarcvashegy

135 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XII. ker.
Tamási Áron utca

1 500 EUR

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Árpád út

42 000 000 Ft