Eladó Lakás Bp XIII. ker. Katona József utca


Eladó Lakás

R435169
93 m²
4
I.
Jó (3)
utca

ÚJLIPÓTVÁROSBAN NAGYPOLGÁRI LAKÁS! XIII. kerületben, a népszerű Katona József utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, nagyon világos, K-i és Ny-i tájolású, 93 m2-es, 3 + 1 félszoba-hallos, 2 fürdőszobás, 2 bejáratos, egyedi gázfűtéses, utcai nézetű, jó állapotú polgári lakást ÚJ műanyag bejárati ajtókkal és egy zárható 6 m2-es TÁROLÓVAL! Az ingatlan kitűnő elosztású, átszellőztethető, tágas, hatalmas nagy terekkel rendelkezik. Jelenleg két külön lakásként funkcionál, egy 78 m2-es és egy 15 m2-es galériázott duplex lakás. A ház 1912-ben épült, 4 szintes, LIFTES, jó állapotú polgári épület. A közös költség: 15.810 Ft. Kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! Szuper közlekedés: 6,9,15,26,91,115,191,291-es busz, a 4-es és 6-os villamos, a 72,73-as troli, M 3-as metró párperc sétával elérhető. Lehel piac, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek sokasága, bankok, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő, edzőtermek széles választéka, valamint a szórakozási lehetőségek mind megtalálhatóak, Vígszínház, éttermek, McDonald’s, kávézók. A Margitsziget, ha imád futni vagy csak ha szeretne töltekezni a természetben pár perc sétával elérhető. KINEK AJÁNLOM? Olyan új tulajdonost keresünk, aki értékeli a tökéletes lokációt és vágyik egy nagypolgári lakásra. Itt csak a képzelete szab határt, minden lehetőség adott, hogy egy minőségi felújítással megvalósítsa álmai otthonát. Ideális választás irodai tevékenység végzésére, orvosközpont, természetgyógyászati és coaching központ, bemutatóterem kialakítására is. Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, mivel ezen a környéken könnyen és gyorsan kiadható. Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók megvalósítsák álmaik otthonát! Az ingatlan per- és tehermentes! Irányár: 88.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435169
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 88 900 000 Ft
Négyzetméter ár 955 914 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Katona József utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 93 m²
Valós 93 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes
Közös költség 15810 Ft

Épület

Épült 1912
Emeletek IV.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés ÚJLIPÓTVÁROSBAN NAGYPOLGÁRI LAKÁS! XIII. kerületben, a népszerű Katona József utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, nagyon világos, K-i és Ny-i tájolású, 93 m2-es, 3 + 1 félszoba-hallos, 2 fürdőszobás, 2 bejáratos, egyedi gázfűtéses, utcai nézetű, jó állapotú polgári lakást ÚJ műanyag bejárati ajtókkal és egy zárható 6 m2-es TÁROLÓVAL! Az ingatlan kitűnő elosztású, átszellőztethető, tágas, hatalmas nagy terekkel rendelkezik. Jelenleg két külön lakásként funkcionál, egy 78 m2-es és egy 15 m2-es galériázott duplex lakás. A ház 1912-ben épült, 4 szintes, LIFTES, jó állapotú polgári épület. A közös költség: 15.810 Ft. Kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! Szuper közlekedés: 6,9,15,26,91,115,191,291-es busz, a 4-es és 6-os villamos, a 72,73-as troli, M 3-as metró párperc sétával elérhető. Lehel piac, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek sokasága, bankok, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő, edzőtermek széles választéka, valamint a szórakozási lehetőségek mind megtalálhatóak, Vígszínház, éttermek, McDonald’s, kávézók. A Margitsziget, ha imád futni vagy csak ha szeretne töltekezni a természetben pár perc sétával elérhető. KINEK AJÁNLOM? Olyan új tulajdonost keresünk, aki értékeli a tökéletes lokációt és vágyik egy nagypolgári lakásra. Itt csak a képzelete szab határt, minden lehetőség adott, hogy egy minőségi felújítással megvalósítsa álmai otthonát. Ideális választás irodai tevékenység végzésére, orvosközpont, természetgyógyászati és coaching központ, bemutatóterem kialakítására is. Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, mivel ezen a környéken könnyen és gyorsan kiadható. Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók megvalósítsák álmaik otthonát! Az ingatlan per- és tehermentes! Irányár: 88.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25 Nem Nincs utca K
Szoba 15 Nem Nincs utca K
Szoba 12 Nem Nincs udvar NY
Szoba 10 Nem Nincs udvar NY
Előszoba 4
Hall 10 Nem Nincs
Konyha 10
Fürdő WC-vel 5
Fürdő WC-vel 3
Tároló 6

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Érd
Vereckei utca

73 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Szigetvári utca

73 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Szigetvári utca

75 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

66 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Kisapáti

65 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba

130 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.

116 000 000 Ft

Eladó Lakás
Gyenesdiás

65 000 000 Ft