Eladó Lakás Bp XIII. ker. Szent István körút


Eladó Lakás

R433064
90 m²
3
IV.
Felújított (4)
utca

ELEGÁNS, NAGYPOLGÁRI LUXUSLAKÁS ELADÓ! XIII. kerületben, a Szent István körúton kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 90 m2-es, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, amerikai konyhás nappali + 2 külön nyíló szobás, dupla fürdőszobás, cirkófűtéses, klimatizált, D-DNY-i fekvésű, NAPFÉNYES, utcai nézetű, a Dunára részlegesen PANORÁMÁS, belső építész egyedi tervei alapján, teljes körűen és igényesen felújított lakást. A ház gyönyörű, kívül-belül felújított, LIFTES. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a teljes berendezés, a minőségi egyedi bútorok és a kiegészítők. Irányár: 179.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R433064
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 179 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 998 889 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Szent István körút
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Valós 90 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 7920 Ft

Épület

Épült 1900
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés ELEGÁNS, NAGYPOLGÁRI LUXUSLAKÁS ELADÓ! XIII. kerületben, a Szent István körúton kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 90 m2-es, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, amerikai konyhás nappali + 2 külön nyíló szobás, dupla fürdőszobás, cirkófűtéses, klimatizált, D-DNY-i fekvésű, NAPFÉNYES, utcai nézetű, a Dunára részlegesen PANORÁMÁS, belső építész egyedi tervei alapján, teljes körűen és igényesen felújított lakást. A ház gyönyörű, kívül-belül felújított, LIFTES. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a teljes berendezés, a minőségi egyedi bútorok és a kiegészítők. Irányár: 179.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14 Nem van utca DNY
Szoba 16 Nem van utca D
Szoba 28 Nem van utca D
Amerikai konyha étkezővel 14
Előszoba 12
Fürdő WC-vel 4
Fürdő WC-vel 6
WC 1

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Teljes berendezés az ár részét képezi.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Osztály utca

64 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

38 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp IX. ker.
Üllői út

125 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp II. ker.
Fillér utca

27 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Király utca

65 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Szent László út

19 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Csengery utca

28 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária tér

29 800 000 Ft