Eladó Lakás Bp XIII. ker. Tátra utca


Eladó Lakás

R431325
76 m²
3
I.
Újszerű (5)
utca

Újlipótvárosban, a csendes Tátra utcában, gyönyörű századfordulós ház első emeletén eladó egy frissen felújított, fiatalos, 75 m2-s, 3 szobás, tágas lakás. Az épület függőfolyosós, maga a lakás a lépcsőházból nyílik. A nappali és a mellette lévő szoba a Tátra utcára néz, napfényes, világos!! A harmadik szoba udvari és a szomszéd ház tűzfala határolja az udvart, hálónak használva ez adott esetben elhanyagolható. A fürdőszobában két mosdó, valamint kád és épített zuhanyzóval. A WC külön helyiségben van kézmosóval. Az amerikai konyha elszívó rendszere ki van vezetve a szabadba. A felújítás során mind a víz-és fűtés-, mind a villany- vezetékek teljes cseréje megtörtént, valamint a fűtés is korszerűsítve lett. Az átalakítás egyik legnagyobb előnye, hogy ötletesen kialakított helységek és praktikus megoldások könnyítik meg a lakók életét. Nappalija kellően tágas egy család számára, két hálószobája, melynek egyike terasszal rendelkezik, meghitt pihenést biztosít. A társasház kívül-belül meseszép. A lakás üres, tehermentes, azonnal költözhető.

Alapadatok

Azonosító R431325
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 77 500 000 Ft
Négyzetméter ár 1 033 333 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Tátra utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 75 m²
Valós 76 m²
Belmagasság 3.2

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 22000
Közös költség megjegyzés szokásos

Épület

Épült 1930
Emeletek V.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa függőfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés Újlipótvárosban, a csendes Tátra utcában, gyönyörű századfordulós ház első emeletén eladó egy frissen felújított, fiatalos, 75 m2-s, 3 szobás, tágas lakás. Az épület függőfolyosós, maga a lakás a lépcsőházból nyílik. A nappali és a mellette lévő szoba a Tátra utcára néz, napfényes, világos!! A harmadik szoba udvari és a szomszéd ház tűzfala határolja az udvart, hálónak használva ez adott esetben elhanyagolható. A fürdőszobában két mosdó, valamint kád és épített zuhanyzóval. A WC külön helyiségben van kézmosóval. Az amerikai konyha elszívó rendszere ki van vezetve a szabadba. A felújítás során mind a víz-és fűtés-, mind a villany- vezetékek teljes cseréje megtörtént, valamint a fűtés is korszerűsítve lett. Az átalakítás egyik legnagyobb előnye, hogy ötletesen kialakított helységek és praktikus megoldások könnyítik meg a lakók életét. Nappalija kellően tágas egy család számára, két hálószobája, melynek egyike terasszal rendelkezik, meghitt pihenést biztosít. A társasház kívül-belül meseszép. A lakás üres, tehermentes, azonnal költözhető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 23 Nem van utca DNY
Szoba 19 Nem Nincs utca DNY
Szoba 13 Nem van udvar DK
Amerikai konyha 8.5
Közlekedő 6
Fürdő 5.5
WC 1.2
Tároló 1
Erkély / Loggia 1.5

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok minden ami most bent van

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

600 EUR

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Kiss János Altábornagy utca

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

105 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Damjanich utca

49 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Hercegprímás utca

500 EUR

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rottenbiller utca

21 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Akácfa utca

49 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kunadacs

21 000 000 Ft