Eladó Lakás Bp XIII. ker. Visegrádi utca


Eladó Lakás

R432406
71 m²
3
IV.
Felújított (4)
utca

ÚJLIPÓTVÁROSBAN, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, NAPFÉNYES, DESIGN LAKÁS ELADÓ! XIII. kerületben, a Visegrádi utcában kínálom megvételre ezt a belsőépítész által tervezett, prémium kategóriás anyagokkal, igényesen és teljes körűen FELÚJÍTOTT, IV. emeleti, 71 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS ÉTKEZŐS, 2 + 1 félszobás, cirkófűtéses, UTCAI nézetű, NAPFÉNYES, per- és tehermentes, klimatizált, OKOS OTTHONT. Rendkívül kényelmes és praktikus, hogy távolról vezérelhető a világításrendszer, a klíma, a motoros redőny és a riasztórendszer is. A lakás KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, a bejárati ajtó 5 ponton záródó biztonsági ajtó és többrétegű thermo üvegekkel készült. Az épület kívül-belül jó állapotú, liftes. A hely rendkívül frekventált, a West-End bevásárlóközpont, a Margitsziget, a Nyugati tér pár perc sétával elérhető M3 Metró, 4-es és 6-os és 1-es villamos, 105-ös és 15-ös busz, 76-os és 75-ös troli. A gépesített konyhabútor (Whirlpool sütő, mikrohullámú sütő, páraelszívó, mosogatógép, beépített hűtőszekrény) és a lakásban található teljes berendezés a festmény kivételével az ár részét képezi. Irányár: 70.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R432406
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 70 900 000 Ft
Négyzetméter ár 998 592 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 71 m²
Valós 71 m²
Belmagasság 3.6

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 17500 Ft
Közös költség megjegyzés korlátlan vízhasználatot tartalmaz

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés ÚJLIPÓTVÁROSBAN, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, NAPFÉNYES, DESIGN LAKÁS ELADÓ! XIII. kerületben, a Visegrádi utcában kínálom megvételre ezt a belsőépítész által tervezett, prémium kategóriás anyagokkal, igényesen és teljes körűen FELÚJÍTOTT, IV. emeleti, 71 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS ÉTKEZŐS, 2 + 1 félszobás, cirkófűtéses, UTCAI nézetű, NAPFÉNYES, per- és tehermentes, klimatizált, OKOS OTTHONT. Rendkívül kényelmes és praktikus, hogy távolról vezérelhető a világításrendszer, a klíma, a motoros redőny és a riasztórendszer is. A lakás KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, a bejárati ajtó 5 ponton záródó biztonsági ajtó és többrétegű thermo üvegekkel készült. Az épület kívül-belül jó állapotú, liftes. A hely rendkívül frekventált, a West-End bevásárlóközpont, a Margitsziget, a Nyugati tér pár perc sétával elérhető M3 Metró, 4-es és 6-os és 1-es villamos, 105-ös és 15-ös busz, 76-os és 75-ös troli. A gépesített konyhabútor (Whirlpool sütő, mikrohullámú sütő, páraelszívó, mosogatógép, beépített hűtőszekrény) és a lakásban található teljes berendezés a festmény kivételével az ár részét képezi. Irányár: 70.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 26.63 Nem Nincs utca NY
Szoba 15.28 Nem van utca NY
Szoba 8 Igen van udvar K
Amerikai konyha étkezővel 12
Fürdő WC-vel 5
WC 1
Előszoba 3

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok A festmény kivételével a teljes berendezés az ár részét képezi.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Szív utca

59 900 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Ady Endre út

74 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Jókai utca

63 900 000 Ft

Eladó Lakás
Dabas

41 873 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Király utca

1 000 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Üllői út

20 400 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

38 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

36 900 000 Ft