Eladó Lakás Bp XIII. ker. Visegrádi utca


Eladó Lakás

R432483
20 m²
1
I.
Felújított (4)
udvar

XIII. ker. Újlipótvárosban, Visegrádi utcában a Katona J. utcánXIII. ker. Újlipótvárosban,a Visegrádi utcában, a Katona József utcánál, most felújított,egy állógalériás mini garzon eladó. A berendezés, a háztartási gépek, minden új. A galérián a francia ágy mellett még bőven komód, szekrény elfér.A fürdő zuhanyzós, fűtése villany, a melegvíz bojlerrel működik. Rövid távú kiadásra remek befektetés a lokáció miatt. De első lakásnak, fiataloknak, egyedülállónak ideális. Alacsony rezsi, rendezett polgári ház.ál most felújított mini garzon, álló galériás, berendezve eladó. A berendezés, a háztartási gépek, minden új. A galérián a francia ágy mellett még bőven komód, szekrény elfér. Fürdő zuhanyzós, fűtése villany, melegvíz boylerrel működik. Rövid távú kiadásra remek befektetés a lokáció miatt. De első lakásnak, fiataloknak, egyedülállónak ideális. Alacsony rezsi, rendezett polgári ház.

Alapadatok

Azonosító R432483
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 19 800 000 Ft
Négyzetméter ár 1 800 000 Ft
Hely Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újlipótváros
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 11 m²
Valós 20 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény közepes
Közös költség 10000
Közös költség megjegyzés szokásos

Épület

Épült 1910
Emeletek V.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés XIII. ker. Újlipótvárosban, Visegrádi utcában a Katona J. utcánXIII. ker. Újlipótvárosban,a Visegrádi utcában, a Katona József utcánál, most felújított,egy állógalériás mini garzon eladó. A berendezés, a háztartási gépek, minden új. A galérián a francia ágy mellett még bőven komód, szekrény elfér.A fürdő zuhanyzós, fűtése villany, a melegvíz bojlerrel működik. Rövid távú kiadásra remek befektetés a lokáció miatt. De első lakásnak, fiataloknak, egyedülállónak ideális. Alacsony rezsi, rendezett polgári ház.ál most felújított mini garzon, álló galériás, berendezve eladó. A berendezés, a háztartási gépek, minden új. A galérián a francia ágy mellett még bőven komód, szekrény elfér. Fürdő zuhanyzós, fűtése villany, melegvíz boylerrel működik. Rövid távú kiadásra remek befektetés a lokáció miatt. De első lakásnak, fiataloknak, egyedülállónak ideális. Alacsony rezsi, rendezett polgári ház.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (0)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 9 Nem Nincs udvar Ny
Fürdő WC-vel 2
Egyéb 9

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok minden

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

110 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

126 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Krisztina körút

2 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Balzac utca

43 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Nyáry Pál utca

45 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Jókai utca

650 EUR

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Tavas utca

33 800 000 Ft