Eladó Lakás Bp XIV. ker. Bartl János utca


Eladó Lakás

R435405
122.5 m²
3
III.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

A MODERN PASKÁL PARKBAN HATALMAS TERASZOS INGATLAN ELADÓ! XIV. kerületben, a Paskál-Rose lakóparkban kínálunk megvételre egy 73 m2-es, 99 m2-es terasszal rendelkező, 2021-es építésű, 3. emeleti, korszerű, nagyon alacsony fenntartású ingatlant. A lakás délkeleti fekvésű, kimondottan világos. Az ingatlanban egy tágas, amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba wc-vel és egy külön wc található. Mindegyik szobából kijárás biztosított a fantasztikus hangulatú, pihenésre, napozásra, sütögetésre alkalmas 99 m2-es teraszra. A fűtést fan-coil rendszer biztosítja, miután az ingatlan körbe-fűtött, a téli napokon, a fűtést kikapcsolva is 22 fokos hőmérsékletet élvezhetünk a lakásban. A lakóparkban a Rákos-Patak mentén parkok, kacsás-tó, szökőkút, a patak mentén futási-sétálási lehetőség, gyermek síoktató pálya, a Paskál gyógyfürdő, gyógyszertár év vásárlási lehetőségek biztosítottak. Az ingatlanhoz egy teremgarázs-hely igény esetén megvásárolható. Az ingatlan tehermentes.

Alapadatok

Azonosító R435405
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 97 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 328 767 Ft
Hely Budapest, XIV. kerület Bartl János utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Alsórákos
Emelet III.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 73 m²
Valós 122.5 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés fan-coil
Fény
Közös költség 40.000 Ft.
Közös költség megjegyzés A közös költség a vízfogyasztást tartalmazza. Fűtés nélkül télen 22 fok van az ingatlanban mert körbefűtött.

Épület

Épült 2021
Emeletek V.
Lakásszám 51-
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés A MODERN PASKÁL PARKBAN HATALMAS TERASZOS INGATLAN ELADÓ! XIV. kerületben, a Paskál-Rose lakóparkban kínálunk megvételre egy 73 m2-es, 99 m2-es terasszal rendelkező, 2021-es építésű, 3. emeleti, korszerű, nagyon alacsony fenntartású ingatlant. A lakás délkeleti fekvésű, kimondottan világos. Az ingatlanban egy tágas, amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba wc-vel és egy külön wc található. Mindegyik szobából kijárás biztosított a fantasztikus hangulatú, pihenésre, napozásra, sütögetésre alkalmas 99 m2-es teraszra. A fűtést fan-coil rendszer biztosítja, miután az ingatlan körbe-fűtött, a téli napokon, a fűtést kikapcsolva is 22 fokos hőmérsékletet élvezhetünk a lakásban. A lakóparkban a Rákos-Patak mentén parkok, kacsás-tó, szökőkút, a patak mentén futási-sétálási lehetőség, gyermek síoktató pálya, a Paskál gyógyfürdő, gyógyszertár év vásárlási lehetőségek biztosítottak. Az ingatlanhoz egy teremgarázs-hely igény esetén megvásárolható. Az ingatlan tehermentes.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 32 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert D-K
Fürdő WC-vel 5.5
WC 1.5
Előszoba 5
Terasz 99

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok A bútorok megállapodás tárgyát képezik.

További információk

Parkolóhely mélygarázsban parkoló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Balázs Béla utca

69 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Tompa utca

250 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

46 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szentkirályi utca

83 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

430 EUR

Kiadó Raktárépület
Bp XIII. ker.
Árpád-hídfő ltp.

2 000 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Baross utca

145 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

520 000 Ft