Eladó Lakás Bp XIV. ker. Csertő park


Eladó Lakás

R433628
55 m²
2
III.
Jó (3)
utca

XIV. Csertő parkban eladó egy liftes panelház harmadik emeletén található, 55 nm-es, 2 különnyíló szobás, napfényes lakás. Az ingatlanba lépve egy kis előszobából nyílik a járólappal burkolt, 6 nm-es étkezős konyha és a polcos kamra. Szemben a 17 nm-es parkettás nappaliba jutunk, amely klímával felszerelt, ebből a szobából a szúnyoghálós erkélyajtón a beépíthető loggiára kilépve egy csendes sétáló utcára tekinthetünk. A közlekedőből nyíló kisebb, 12 nm-es szoba szintén parkettás, klímás és a loggia beépítésre került. A wc-vel közös fürdőszobában zuhanyzó, törölközőszárítós radiátor található, mellette pedig egy gadrób került kialakításra, amelyben vízbekötés is van, így a mosógép ott elhelyezhető. Remek infrastruktúrával rendelkező ingatlan csendes, zöld környezetben, ahonnan trolibusszal könnyedén megközelíthető az Örs vezér tere. A parkolás az utcában ingyenes. A közelben található iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és számos bevásárlási lehetőség.

Alapadatok

Azonosító R433628
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 29 900 000 Ft
Négyzetméter ár 543 636 Ft
Hely Budapest, XIV. kerület Csertő park
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Alsórákos
Emelet III.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)180-4543
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 55 m²
Valós 55 m²
Belmagasság 2.6

Egyebek

Fűtés távfűtés
Fény napfényes
Közös költség 9500
Közös költség megjegyzés Lépcsőház takarítás és lift üzemeltetés költségét tartalmazza.Szemétdíj plusz 1700ft/2 hónap.

Épület

Épült 1970
Emeletek XV.
Lakásszám 51-
Szerkezet panel
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés XIV. Csertő parkban eladó egy liftes panelház harmadik emeletén található, 55 nm-es, 2 különnyíló szobás, napfényes lakás. Az ingatlanba lépve egy kis előszobából nyílik a járólappal burkolt, 6 nm-es étkezős konyha és a polcos kamra. Szemben a 17 nm-es parkettás nappaliba jutunk, amely klímával felszerelt, ebből a szobából a szúnyoghálós erkélyajtón a beépíthető loggiára kilépve egy csendes sétáló utcára tekinthetünk. A közlekedőből nyíló kisebb, 12 nm-es szoba szintén parkettás, klímás és a loggia beépítésre került. A wc-vel közös fürdőszobában zuhanyzó, törölközőszárítós radiátor található, mellette pedig egy gadrób került kialakításra, amelyben vízbekötés is van, így a mosógép ott elhelyezhető. Remek infrastruktúrával rendelkező ingatlan csendes, zöld környezetben, ahonnan trolibusszal könnyedén megközelíthető az Örs vezér tere. A parkolás az utcában ingyenes. A közelben található iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és számos bevásárlási lehetőség.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 17 Nem van utca DNY
Szoba 12 Nem van utca DNY
Közlekedő 2
Konyha 6
Fürdő WC-vel 3.5
Kamra 2
Tároló 3
Előszoba 2
Erkély / Loggia 5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok konyhabútor gépek nélkül

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Vörösmarty utca

500 EUR

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Kosciuszkó Tádé utca

32 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Izzó Lakótelep

26 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Dohány utca

150 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

29 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VIII. ker.
Illés utca

120 000 Ft

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Téglavető utca

27 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Viola utca

39 900 000 Ft