Eladó Lakás Bp XIV. ker. Szatmár utca


Eladó Lakás

R432888
51 m²
2
Alagsor
Felújított (4)
utca

KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBÓL VÁLASZTHATSZ, HA ÚGY ÉRZED HOZZÁJÁRULÁS LEHETEK AZ ÉLETEDHEZ! XIV. kerületben, a Szatmár utcában van a címem és hivatalosan alagsori a bejegyzésem, de ha itt vagy azt érzed, olyan mintha emeleten lennél. Az alapterületem 32 m2-es, de van külön nyíló hálószobám is, és amikor belépsz az ajtón, rögtön a tágas amerikai konyhás nappalim vár rád. Az EGYEDISÉGEM és a KÜLÖNLEGESSÉGEM, hogy van egy saját, 15 m2-es kertem, ahol most bambuszok és örökzöldek díszítenek, és mivel engem választasz, így biztos imádsz kertészkedni és csodálatos szebbnél-szebb pompázatos virágokkal fogsz még tarkítani, és élvezni fogjuk egymás társaságát. Ha reggel kávézol, élvezed a felkelő nap sugarait és közben csodálatod a gyönyörűséges növényeket, én pedig úgy hálálom meg a csodálatod, hogy még káprázatosabb leszek. Ha van kedved, napozhatsz is vagy akár grillezhetsz, és akár baráti összejöveteleket is tarthatsz, vagy akár este a pároddal egy pohár bor mellett töltekezhetsz a meghitt, intim nyugodt álomkertedben. A város napi zajától távol itt élvezheted a csendet, amit néha egy-egy madár éneke szakít esetleg meg. Amikor a mostani tulajdonosom megvásárolt, akkor belsőépítész által készített, egyedi tervek alapján, teljes körűen felújítottak, cirkófűtésem van, vízórám és új nyílászáróim és még mindig nagyon szép és jó állapotú vagyok. Szerelem volt köztünk, de az élet úgy alakult, hogy a mostani tulajdonosom külföldön él, ezért szeretné, ha valaki hasonlóan szeretne és törődne velem és olyan valakihez kerüljek, akivel kölcsönösen hozzájárulás lehetünk egymás életéhez és akinek örömtelivé és boldoggá tehetem az életét. Előnyeim még, átszellőztethető vagyok, világos, K-i és NY-i fekvésű, CSENDES. Az 5-ös buszt és a 69-es villamost hamar eléred. Ha befektetésre keresel, gyorsan kiadható vagyok, mivel különleges képességem, hogy könnyen el tudok varázsolni másokat és ez miatt rögtön belém is szeretnek, így ez garantált. Irányár: 32.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R432888
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 32 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 000 000 Ft
Hely Budapest, XIV. kerület Szatmár utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Alsórákos
Emelet Alagsor
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 32 m²
Valós 51 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 11000 Ft

Épület

Épült 1930
Emeletek I.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBÓL VÁLASZTHATSZ, HA ÚGY ÉRZED HOZZÁJÁRULÁS LEHETEK AZ ÉLETEDHEZ! XIV. kerületben, a Szatmár utcában van a címem és hivatalosan alagsori a bejegyzésem, de ha itt vagy azt érzed, olyan mintha emeleten lennél. Az alapterületem 32 m2-es, de van külön nyíló hálószobám is, és amikor belépsz az ajtón, rögtön a tágas amerikai konyhás nappalim vár rád. Az EGYEDISÉGEM és a KÜLÖNLEGESSÉGEM, hogy van egy saját, 15 m2-es kertem, ahol most bambuszok és örökzöldek díszítenek, és mivel engem választasz, így biztos imádsz kertészkedni és csodálatos szebbnél-szebb pompázatos virágokkal fogsz még tarkítani, és élvezni fogjuk egymás társaságát. Ha reggel kávézol, élvezed a felkelő nap sugarait és közben csodálatod a gyönyörűséges növényeket, én pedig úgy hálálom meg a csodálatod, hogy még káprázatosabb leszek. Ha van kedved, napozhatsz is vagy akár grillezhetsz, és akár baráti összejöveteleket is tarthatsz, vagy akár este a pároddal egy pohár bor mellett töltekezhetsz a meghitt, intim nyugodt álomkertedben. A város napi zajától távol itt élvezheted a csendet, amit néha egy-egy madár éneke szakít esetleg meg. Amikor a mostani tulajdonosom megvásárolt, akkor belsőépítész által készített, egyedi tervek alapján, teljes körűen felújítottak, cirkófűtésem van, vízórám és új nyílászáróim és még mindig nagyon szép és jó állapotú vagyok. Szerelem volt köztünk, de az élet úgy alakult, hogy a mostani tulajdonosom külföldön él, ezért szeretné, ha valaki hasonlóan szeretne és törődne velem és olyan valakihez kerüljek, akivel kölcsönösen hozzájárulás lehetünk egymás életéhez és akinek örömtelivé és boldoggá tehetem az életét. Előnyeim még, átszellőztethető vagyok, világos, K-i és NY-i fekvésű, CSENDES. Az 5-ös buszt és a 69-es villamost hamar eléred. Ha befektetésre keresel, gyorsan kiadható vagyok, mivel különleges képességem, hogy könnyen el tudok varázsolni másokat és ez miatt rögtön belém is szeretnek, így ez garantált. Irányár: 32.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem Nincs zöldudvar/kert K
Szoba 8 Nem van utca NY
Amerikai konyha 6
Fürdő WC-vel 4
Terasz 15

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Tímár utca

25 800 000 Ft

Eladó Önálló ház
Nyáregyháza

5 300 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Alkotmány utca

500 EUR

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Márton utca

92 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Dabas

39 200 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

55 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Óbuda

42 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

48 858 000 Ft