Eladó Lakás Bp XIV. ker. Szúgló utca


Eladó Lakás

R430513
72 m²
4
I.
Jó (3)
utca

Budapest XIV. ker. Alsórákoson a Szugló utcában, Bosnyák térhez közel, kis létszámú, 5 lakásos, rendezett, jó lakóközösségű, zárt lépcsőházas, átlagos állapotú társasházban, megvételre kínálunk egy első emeleti, 72 m2-es, három különnyíló szobás + amerikai konyha nappalis, ERKÉLYES (4 m2), cirkó fűtéses, napfényben úszó(DK-i), részben felújított, (falak rendesen kifestve, víz - és villanyvezetékek cserélve, külső és belső nyílászárók cserélve), fiatalos, hangulatos, tehermentes, öröklakást. A házhoz nagy, csendes hátsó kert tartozik, benne tűzrakóhely, hinta, gyerekeknek kis ház, játszótér kialakítható. A lakáshoz tartozik egy fedett, zárt kerti tároló (3,8 m2), pince (3 m2), 100 m2 közös használatú padlástér is. A közlekedés a Bosnyák tér közelsége miatt (kb. 4 perc gyalog) kiváló, a belváros és az Örs vezér tere 10 perc alatt elérhető. Óvoda, gyerekorvos, gyerekfogászat, védőnői szolgálat 1 perc; iskola, Paskál strand 10 perc gyalog. Befektetésnek, hosszú és -rövid távú bérbeadásra, családosoknak is kiválóan alkalmas az ingatlan.

Alapadatok

Azonosító R430513
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 38 900 000 Ft
Négyzetméter ár 540 278 Ft
Hely Budapest, XIV. kerület Szúgló utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Alsórákos
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)337-7160
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 72 m²
Valós 72 m²
Belmagasság 3.2

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 15000
Közös költség megjegyzés A közös költség a házzal kapcsolatos költségeket tartalmazza + 10.000 Ft/ hó felújítási hitel erre a lakásra eső rész.

Épület

Épült 1840
Emeletek I.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Budapest XIV. ker. Alsórákoson a Szugló utcában, Bosnyák térhez közel, kis létszámú, 5 lakásos, rendezett, jó lakóközösségű, zárt lépcsőházas, átlagos állapotú társasházban, megvételre kínálunk egy első emeleti, 72 m2-es, három különnyíló szobás + amerikai konyha nappalis, ERKÉLYES (4 m2), cirkó fűtéses, napfényben úszó(DK-i), részben felújított, (falak rendesen kifestve, víz - és villanyvezetékek cserélve, külső és belső nyílászárók cserélve), fiatalos, hangulatos, tehermentes, öröklakást. A házhoz nagy, csendes hátsó kert tartozik, benne tűzrakóhely, hinta, gyerekeknek kis ház, játszótér kialakítható. A lakáshoz tartozik egy fedett, zárt kerti tároló (3,8 m2), pince (3 m2), 100 m2 közös használatú padlástér is. A közlekedés a Bosnyák tér közelsége miatt (kb. 4 perc gyalog) kiváló, a belváros és az Örs vezér tere 10 perc alatt elérhető. Óvoda, gyerekorvos, gyerekfogászat, védőnői szolgálat 1 perc; iskola, Paskál strand 10 perc gyalog. Befektetésnek, hosszú és -rövid távú bérbeadásra, családosoknak is kiválóan alkalmas az ingatlan.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 9 Nem van zöldudvar/kert ÉNY-i
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert ÉNY-i
Szoba 21 Nem van utca DK-i
Amerikai konyha étkezővel 20
Fürdő WC-vel 5
Előszoba 6
Erkély / Loggia 4
Tároló 3.8
Tároló 3

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Közös kertvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített konyha bútor,gardrób szekrény.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

42 500 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Badacsonytördemic

15 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Bem rakpart

23 100 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.

51 990 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Sorház
Bp XVII. ker.
Tanár utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Honvéd utca

44 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIV. ker.

68 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Margit körút

74 900 000 Ft