Eladó Lakás Bp XIV. ker. Nagy Lajos Király útja


Eladó Lakás

R433739
43 m²
2
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG Eladó a XIV. kerületben , kiszuglóban, közel a Bosnyák térhez egy társasházi lakás ami egy sorházi ingatlan paramétereivel rendelkezik .Földszinti nincs lépcső,nem lakik fölöttünk senki, bicajnak motornak zárható saját tároló,és ki tudunk menni egy szép karbantartott kertbe pihenni ,sütni főzni. Az udvarban kocsibeálló is van, így ingyen és biztonságosan parkolhatunk. A távirányítós kapu kényelmessé teszi a mindennapokat. A lakás: -43 m2-es ,két szobás -amerikai konyhás nappali -kertre néző hálószoba -zuhanyozós fürdőszoba WC-vel -külön háztartási helyiség a mosógépnek és a tárolásra -körbe-körbe napfényes Ideális kényelmes otthonnak, vagy akár befektetési célra is! A nappali az udvarra, a hálószoba a kert büszkeségére, a körtefára néz, így minden napszakban csendes és nyugalmas. A lakás a felújítás során vadonatúj, háromrétegű hőszigetelő ablakokat, valamint mindkét oldalon 10-10 centiméteres szigetelést kapott, a kellemes meleget pedig egyedileg szabályozható, konvektoros gázfűtés biztosítja. Ha nem szeretné bekapcsolni – hiszen az ingatlan két oldalról is körbefűtött –, a klíma téliesítve kiegészítő fűtésként használható. A fürdőszobában trendi, zuhanytálca nélküli belépős zuhany várja. A konyhát minden igényt kielégítően szerelték fel új, kerámia lapos főzőlappal, elektromos sütővel, mosogatógéppel, páraelszívóval és vadonatúj konyhabútorral. Új a gáz, villany és vízvezeték, 2018-as a vízóra, így hosszú évekig nem kell hozzányúlni semmihez. Mindezeknek köszönhetően a lakás fenntartási költsége alacsony.

Alapadatok

Azonosító R433739
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 33 900 000 Ft
Négyzetméter ár 788 372 Ft
Hely Budapest, XIV. kerület Nagy Lajos Király útja
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kiszugló
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)440-7700
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 43 m²
Valós 43 m²
Belmagasság 315

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény
Közös költség 9400.-
Közös költség megjegyzés Szokásos dolgok

Épület

Épült 1930
Emeletek I.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG Eladó a XIV. kerületben , kiszuglóban, közel a Bosnyák térhez egy társasházi lakás ami egy sorházi ingatlan paramétereivel rendelkezik .Földszinti nincs lépcső,nem lakik fölöttünk senki, bicajnak motornak zárható saját tároló,és ki tudunk menni egy szép karbantartott kertbe pihenni ,sütni főzni. Az udvarban kocsibeálló is van, így ingyen és biztonságosan parkolhatunk. A távirányítós kapu kényelmessé teszi a mindennapokat. A lakás: -43 m2-es ,két szobás -amerikai konyhás nappali -kertre néző hálószoba -zuhanyozós fürdőszoba WC-vel -külön háztartási helyiség a mosógépnek és a tárolásra -körbe-körbe napfényes Ideális kényelmes otthonnak, vagy akár befektetési célra is! A nappali az udvarra, a hálószoba a kert büszkeségére, a körtefára néz, így minden napszakban csendes és nyugalmas. A lakás a felújítás során vadonatúj, háromrétegű hőszigetelő ablakokat, valamint mindkét oldalon 10-10 centiméteres szigetelést kapott, a kellemes meleget pedig egyedileg szabályozható, konvektoros gázfűtés biztosítja. Ha nem szeretné bekapcsolni – hiszen az ingatlan két oldalról is körbefűtött –, a klíma téliesítve kiegészítő fűtésként használható. A fürdőszobában trendi, zuhanytálca nélküli belépős zuhany várja. A konyhát minden igényt kielégítően szerelték fel új, kerámia lapos főzőlappal, elektromos sütővel, mosogatógéppel, páraelszívóval és vadonatúj konyhabútorral. Új a gáz, villany és vízvezeték, 2018-as a vízóra, így hosszú évekig nem kell hozzányúlni semmihez. Mindezeknek köszönhetően a lakás fenntartási költsége alacsony.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert ény
Szoba 18.5 Nem Nincs udvar dk
Előszoba 3
Közlekedő 3.5
Fürdő WC-vel 3.4
Tároló 4

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Közös kertvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Gépesített konyha és egyéb beépített bútorok.

További információk

Parkolóhely Ingyenes udvari beálló
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Ferenciek tere

48 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Holló utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

40 432 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.

28 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Drégelyvár utca

25 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

53 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

56 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Városmajor utca

81 500 000 Ft