Eladó Lakás Bp XIV. ker. Nagyzugló


Eladó Lakás

R433447
42 m²
2
III.
Felújított (4)
utca

XIV. kerületben, a Nagy Lajos király útján, közel a Bosnyák térhez, 16 lakásos társasházban eladó egy III. emeleti, 40 m2-es, 1 + 1 félszobás, teljes körűen felújított lakás. Az ingatlan nagyobbik szobája a Nagy Lajos király útjára, a kisebb szoba a csendes belső udvar felé néz. A teljes átépítés során új víz- és villanyhálózat lett kialakítva, és teljesen új szigetelt aljzatbetonnal, új fa nyílászárókkal lett felszerelve. Cirkó- és padlófűtés minden helyiségben ki lett alakítva. A Bosnyák tér közlekedési lehetőségei kiválóak, villamos, busz, gyors és éjszakai járatok csomópontja. Kevesebb mint 10 perc alatt elérhető a Keleti Pályaudvar, a Blaha Lujza tér, és az Örs Vezér tér is. Irányár: 35 800 000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R433447
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 33 900 000 Ft
Négyzetméter ár 847 500 Ft
Hely Budapest, XIV. kerület Nagyzugló
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Nagyzugló
Emelet III.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)882-6460
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 40 m²
Valós 42 m²
Belmagasság 300

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 20000 Ft
Közös költség megjegyzés van vízóra, de még nincs hitelesítve, addig a közös költségben van a víz, illetve a felújítási alap; a ház hátsó és oldalsó részét már felújították, az utcai front lesz a következő projekt

Épület

Épült 1970
Emeletek III.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés XIV. kerületben, a Nagy Lajos király útján, közel a Bosnyák térhez, 16 lakásos társasházban eladó egy III. emeleti, 40 m2-es, 1 + 1 félszobás, teljes körűen felújított lakás. Az ingatlan nagyobbik szobája a Nagy Lajos király útjára, a kisebb szoba a csendes belső udvar felé néz. A teljes átépítés során új víz- és villanyhálózat lett kialakítva, és teljesen új szigetelt aljzatbetonnal, új fa nyílászárókkal lett felszerelve. Cirkó- és padlófűtés minden helyiségben ki lett alakítva. A Bosnyák tér közlekedési lehetőségei kiválóak, villamos, busz, gyors és éjszakai járatok csomópontja. Kevesebb mint 10 perc alatt elérhető a Keleti Pályaudvar, a Blaha Lujza tér, és az Örs Vezér tér is. Irányár: 35 800 000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem Nincs utca DNY
Szoba 8.5 Igen Nincs udvar ÉK
Fürdő WC-vel 7
Konyha 9.5

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújítandó (1)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
Wekerle-telep

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária utca

33 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Hercegprímás utca

500 EUR

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.

39 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

79 589 000 Ft

Eladó Üzem
Szigetszentmiklós
Csepeli út

105 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft