Eladó Lakás Bp XIV. ker. Pillangó park


Eladó Lakás

R435515
50 m²
2
I.
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

XIV. Törökőrön, a Pillangó parkban, felújított, szigetelt, 10 emeletes, liftes, panelprogramos épület I. emeletén eladó egy 50 m2-es, 2 szobás, napfényes, nagy erkélyes (4 m2, parkra néz), tehermentes, gyorsan birtokba vehető, esztétikai felújítást igénylő \"\"nagyon alacsony fenntartású\"\" panellakás! Az ingatlanba új, műanyag, szigetelt ablakok és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. \"\"\"Igény esetén a felújítást a vevő igényére és költségére a tulajdonos vállalja!\"\"\" A lakás és a hely adottsága egyaránt kiváló. Az ingatlan pont félúton helyezkedik el a Fogarasi és a Kerepesi út között, kellő távolságban ahhoz, hogy élvezni lehessen a park nyújtotta kellemes légkört így kizárva a város zaját. A park lehetőséget ad számos szabadban végzett sportolási tevékenységre. A metro és több irányba közlekedő busz, valamint Tesco, OBI, benzinkút 2 perc sétával elérhető. Az ingatlan rendkívül rugalmasan megtekinthető! Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megnézni, a megadott számon rugalmasan elér!

Alapadatok

Azonosító R435515
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 46 000 000 Ft
Négyzetméter ár 920 000 Ft
Hely Budapest, XIV. kerület Pillangó park
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Törökőr
Emelet I.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0086
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 50 m²
Valós 50 m²
Belmagasság 2.65

Egyebek

Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 12500 Ft

Épület

Épült 1980
Emeletek X.
Lakásszám 51-
Szerkezet panel
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés XIV. Törökőrön, a Pillangó parkban, felújított, szigetelt, 10 emeletes, liftes, panelprogramos épület I. emeletén eladó egy 50 m2-es, 2 szobás, napfényes, nagy erkélyes (4 m2, parkra néz), tehermentes, gyorsan birtokba vehető, esztétikai felújítást igénylő \"\"nagyon alacsony fenntartású\"\" panellakás! Az ingatlanba új, műanyag, szigetelt ablakok és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. \"\"\"Igény esetén a felújítást a vevő igényére és költségére a tulajdonos vállalja!\"\"\" A lakás és a hely adottsága egyaránt kiváló. Az ingatlan pont félúton helyezkedik el a Fogarasi és a Kerepesi út között, kellő távolságban ahhoz, hogy élvezni lehessen a park nyújtotta kellemes légkört így kizárva a város zaját. A park lehetőséget ad számos szabadban végzett sportolási tevékenységre. A metro és több irányba közlekedő busz, valamint Tesco, OBI, benzinkút 2 perc sétával elérhető. Az ingatlan rendkívül rugalmasan megtekinthető! Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megnézni, a megadott számon rugalmasan elér!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 4
Fürdő WC-vel 4
Közlekedő 2
Előszoba 4
Erkély / Loggia 4

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Játszótérvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Lebstück Mária utca

45 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Újváros park

38 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Inárcs

200 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
Simonyi Zsigmond utca

38 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Sobieski János utca

59 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Kálmán Imre utca

77 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

52 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Szent László út

64 000 000 Ft