Eladó Lakás Bp XV. ker. Kőrakás park


Eladó Lakás

R430271
68 m²
4
Magasföldszint
Jó (3)
zöldudvar/kert

ZÖLD, PARKOKKAL TELI ,CSENDES, NYUGODT ŐSFÁKKAL TELI KÖRNYEZETBEN 68 nm-es PANEL LAKÁS ELADÓ! XV. kerület méltán közkedvelt részén, a KŐRAKÁS PARKBAN, 3 emeletes, 8 lakásos, FELÚJITOTT ,SZIGETELT társasházban eladó egy 3 különnyíló szobás,( hallos + kamra) magas földszinti parkra néző, déli keleti fekvésű,jó állapotú lakás.A ház nagy előnye a kis létszámú lakás mellett, hogy emeletenként csak egy lakás található! A konyha tágas,étkezős ,nagy ablakos, világos. A teljes körű felújítás pár éve megtörtént ablakok műanyag nyílászárósra cserélve lettek , minden helyiség magas minőségű burkolatot kapott, a teljes fürdőszobát és konyhát, is felújították valamint a bejárati ajtó is új. Az ingatlan nagy előnye a déli fekvés mellett, hogy körbenapozott napfényes minden szoba zöld csendes parkra néző.A lakás nagyon jól alakítható akár a falak igény szerinti mozgatásával, tágas terekkel rendelkező .A környék kitűnő ,biztonságos család barát! A közlekedés kiváló! Zugló 10 percre,belváros 25 percen belül számos buszjárattal elérhető! Sétatávolságra vásárlási lehetőségekkel, a PÓLUS, Ázsia center pár perc,bölcsőde, óvoda, iskola minden a közelben van. Ajánlom kisgyermekes családoknak akár több gyermekkel, de minden korosztály számára remek választás! Hívjon nézze meg érdemes, rugalmasan a hét bármely napján!

Alapadatok

Azonosító R430271
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 29 800 000 Ft
Négyzetméter ár 438 235 Ft
Hely Budapest, XV. kerület Kőrakás park
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újpalotai ltp.
Emelet Magasföldszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)935-7102
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Zuglói iroda
Telefonszám (iroda) (1)781-2331
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 68 m²
Valós 68 m²
Belmagasság 2.65

Egyebek

Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 26000 Ft
Közös költség megjegyzés Még ebbe az évbe benne van a panelprogram is azért ilyen magas ,utána 14000 ft lesz.

Épület

Épült 1974
Emeletek IV.
Lakásszám 6-10
Szerkezet panel
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés ZÖLD, PARKOKKAL TELI ,CSENDES, NYUGODT ŐSFÁKKAL TELI KÖRNYEZETBEN 68 nm-es PANEL LAKÁS ELADÓ! XV. kerület méltán közkedvelt részén, a KŐRAKÁS PARKBAN, 3 emeletes, 8 lakásos, FELÚJITOTT ,SZIGETELT társasházban eladó egy 3 különnyíló szobás,( hallos + kamra) magas földszinti parkra néző, déli keleti fekvésű,jó állapotú lakás.A ház nagy előnye a kis létszámú lakás mellett, hogy emeletenként csak egy lakás található! A konyha tágas,étkezős ,nagy ablakos, világos. A teljes körű felújítás pár éve megtörtént ablakok műanyag nyílászárósra cserélve lettek , minden helyiség magas minőségű burkolatot kapott, a teljes fürdőszobát és konyhát, is felújították valamint a bejárati ajtó is új. Az ingatlan nagy előnye a déli fekvés mellett, hogy körbenapozott napfényes minden szoba zöld csendes parkra néző.A lakás nagyon jól alakítható akár a falak igény szerinti mozgatásával, tágas terekkel rendelkező .A környék kitűnő ,biztonságos család barát! A közlekedés kiváló! Zugló 10 percre,belváros 25 percen belül számos buszjárattal elérhető! Sétatávolságra vásárlási lehetőségekkel, a PÓLUS, Ázsia center pár perc,bölcsőde, óvoda, iskola minden a közelben van. Ajánlom kisgyermekes családoknak akár több gyermekkel, de minden korosztály számára remek választás! Hívjon nézze meg érdemes, rugalmasan a hét bármely napján!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert dél-kelet
Szoba 11 Igen van zöldudvar/kert dél-kelet
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert észak-nyugat
Hall 6 Nem Nincs
Konyha 8
Közlekedő 4
Fürdő 3
Kamra 1
WC 1

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok konyhabútor, gáztűzhely

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Öv utca

12 500 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XXI. ker.
Ady Endre út

16 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Nagybányai lépcső

1 200 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Paulay Ede utca

89 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Cegléd

25 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

11 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

42 500 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

13 209 000 Ft