Eladó Lakás Bp XV. ker. Nyírpalota út


Eladó Lakás

R433774
53 m²
2
IV.
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Ide csak költözni kell! Nagyon jó közlekedésnél, a XV. kerületben, a Nyírpalota úton, csendes parkra néző oldalon, szigetelt ház 4. emeletén elhelyezkedő, teljeskörűen felújított lakás eladó. Műanyag nyílászárói redőnyösek. Két külön nyíló szobája délkeleti tájolású, szép világos, napos. Laminált parkettás szobák. A beltéri ajtók és a bejárati ajtó is cserélve lettek. A radiátorok egyedi mérővel felszereltek. A fürdőben és wc-ben azonosak a burkolatok, magas minőségűek és harmonikus színvilág jellemzi őket, amely összhangban van a lakás egyéb színeivel. A konyha ablakos, benne egyedi és méretre készült fényes felületű konyhabútor van, jól kihasználható tároló helyekkel. Új a tűzhely és az elektromos sütő is. Az előszobából nyílik egy nagy gardróbszoba, ahol kiépítésre került a mosógép kiállás, így sokkal tágasabb lett a fürdőszoba és lehetőség van kis szekrény elhelyezésére is. Wc külön helyiségben van. A lakás üres, tehermentes és azonnal költözhető.

Alapadatok

Azonosító R433774
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 29 900 000 Ft
Négyzetméter ár 564 151 Ft
Hely Budapest, XV. kerület Nyírpalota út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újpalotai ltp.
Emelet IV.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)953-9132
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 53 m²
Valós 53 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 13000
Közös költség megjegyzés szokásos

Épület

Épült 1980
Emeletek X.
Lakásszám 51-
Szerkezet panel
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés Ide csak költözni kell! Nagyon jó közlekedésnél, a XV. kerületben, a Nyírpalota úton, csendes parkra néző oldalon, szigetelt ház 4. emeletén elhelyezkedő, teljeskörűen felújított lakás eladó. Műanyag nyílászárói redőnyösek. Két külön nyíló szobája délkeleti tájolású, szép világos, napos. Laminált parkettás szobák. A beltéri ajtók és a bejárati ajtó is cserélve lettek. A radiátorok egyedi mérővel felszereltek. A fürdőben és wc-ben azonosak a burkolatok, magas minőségűek és harmonikus színvilág jellemzi őket, amely összhangban van a lakás egyéb színeivel. A konyha ablakos, benne egyedi és méretre készült fényes felületű konyhabútor van, jól kihasználható tároló helyekkel. Új a tűzhely és az elektromos sütő is. Az előszobából nyílik egy nagy gardróbszoba, ahol kiépítésre került a mosógép kiállás, így sokkal tágasabb lett a fürdőszoba és lehetőség van kis szekrény elhelyezésére is. Wc külön helyiségben van. A lakás üres, tehermentes és azonnal költözhető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 19 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 19 Nem van zöldudvar/kert D-K
Konyha 5
WC 1
Fürdő 3
Előszoba 3
Egyéb 2

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

48 792 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

48 953 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

50 141 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

55 541 750 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp XIV. ker.
Laky Adolf utca

200 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Csengery utca

24 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Ócsa

42 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
József Attila utca

29 500 000 Ft