Eladó Lakás Bp XVI. ker. Bányász utca


Eladó Lakás

R428647
133 m²
3
II.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Eladó egy hatalmas terekkel rendelkező, 133 m2-es, 2. emeleti, erkélyes, nagy teraszos, napfényes, újszerű és azon belül is legmagasabb minőségben felújított, dupla komfortos, szép kilátással rendelkező LUXUSLAKÁS a méltán közkedvelt Európa lakóparkban. A lakás jelenleg két hálószobával és amerikai konyhás nappalival rendelkezik. Igény esetén 3. hálószoba könnyen kialakítható. Az ingatlan lakótere: nettó 104 m2, bruttó 147 m2 + 20 m2 terasz! A felújítás során beépített anyagok: minőségi járólapok, csempék, terméskőfal, elektromos padlószőnyeg a nappaliban, Wallis színterápiás masszázskád 180x150 cm, design radiátorok /Vasco Carre/, beépített hangulatvilágítás, minőségi meleg burkolat stb. Szép, kulturált környezet, kiváló lakóközösség, közös kert, játszótér, jó közbiztonság, erdő, patak, biciklis utak közelben, tömegközlekedés jó! Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon!

Alapadatok

Azonosító R428647
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 77 800 000 Ft
Négyzetméter ár 748 077 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Bányász utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Cinkota
Emelet II.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0086
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 104 m²
Valós 133 m²
Belmagasság 2.65

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 23000 Ft

Épület

Épült 2009
Emeletek II.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Eladó egy hatalmas terekkel rendelkező, 133 m2-es, 2. emeleti, erkélyes, nagy teraszos, napfényes, újszerű és azon belül is legmagasabb minőségben felújított, dupla komfortos, szép kilátással rendelkező LUXUSLAKÁS a méltán közkedvelt Európa lakóparkban. A lakás jelenleg két hálószobával és amerikai konyhás nappalival rendelkezik. Igény esetén 3. hálószoba könnyen kialakítható. Az ingatlan lakótere: nettó 104 m2, bruttó 147 m2 + 20 m2 terasz! A felújítás során beépített anyagok: minőségi járólapok, csempék, terméskőfal, elektromos padlószőnyeg a nappaliban, Wallis színterápiás masszázskád 180x150 cm, design radiátorok /Vasco Carre/, beépített hangulatvilágítás, minőségi meleg burkolat stb. Szép, kulturált környezet, kiváló lakóközösség, közös kert, játszótér, jó közbiztonság, erdő, patak, biciklis utak közelben, tömegközlekedés jó! Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 65 Nem van zöldudvar/kert Dél-Nyugat
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert Dél-Nyugat
Szoba 24 Nem van zöldudvar/kert Észak-Kelet
Előszoba 8.23
Fürdő 3.19
Fürdő WC-vel 3.19
WC 1.4
Terasz 5
Terasz 15

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Jakuzzivan
Közös kertvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor és a beépített szekrény!

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Szentendre
Tyúkosdűlő

69 980 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

12 000 000 Ft

A mellékelt fotók referenciaképek. A már átadott lakásokban készültek.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Király utca

117 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky utca

555 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.